250 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
250
Bu forumdakilerin Tronsmart sevdasını anlamış değilim. Ramge comfort gayet güzel, onun dışında 2 sene Medusa kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Şimdi gelir Rampage-Gamepower haterleri bana kızgın haha atarlar :D
Gamepower Medusa kullanıp nasıl memnun olabildin?
 
Nesinden memnun olmayacaktım mesela ?
Hocam kendim de gamepower medusayı 1 buçuk ay kullandım da... Başka hangi kulaklıkları kullandınız acaba? Meraktan soruyorum. Şahinden dobloya geçmek tabii ki iyidir sonuçta bunu kendim de deneyimlemiş biriyim.
 
Hocam kendim de Gamepower Medusa'yı 1 buçuk ay kullandım da... Başka hangi kulaklıkları kullandınız acaba? Meraktan soruyorum. Şahinden dobloya geçmek tabii ki iyidir sonuçta bunu kendim de deneyimlemiş biriyim.

Aslına bakarsanız, çok kötü bir kulaklıktan geçtim, Fakat Medusa o kadar da kötü değil be hocam. Yani zamanında 170'e falan almıştım. 2 sene olmasına 4 ay falan kala arkadaşıma verdim. Ama memnundum. Bassları orta, tizleri orta, konfor güzel. Sadece yazın terletirdi, ama yazın az PC oynardım. Uzun kullanmazdım. Bence fena değil ama şu an bir tık pahalı gibi. Ama alınır bence. Tabi kişiden kişiye göre değişir.
 

Geri
Yukarı