2500 - 2750 TL HDD ve Monitör Hariç Sistem Toplama

İşlemci: R3 2200G - Ortalama 700 TL.
Anakart: B450 çipsetli herhangi birisi - Ortalama 450-500 TL.
RAM: Crucial 8GB 3000Mhz - Ortalama 300-320 TL.
Kasa: Sharkoon TG4 olabilir. - 350 TL.
Ekran kartı: RX570 4GB - 1000 TL.
Böylece 2800 TL civarında.

PSU falan yazmamışsınız, eklemedim.

Kısa zamanda toplayıp atıcam sistem.
Aliexpress üzerinden almanız daha doğru olur ekran kartını. Türkiyede o fiyata anca RX 560 bulursunuz. GTX 960 4GB, RX 560 2GB kartından daha üstün.

Dosya Ekleri

• 2500-3000TL.png
    2500-3000TL.png
    55,3 KB · Görüntüleme: 65
  1. Psu 750w coolermaster tam moduler- Rayzen 5 2600 - MSİ B450 - gskill 8+8 16gb ram var. Wattman hatası alıyorum ve mavi ekrana düşüyor bilgisayar. 1 hafta oldu sistemi kuralı, gerekirse iade edip başka bir ekran kartı alabilirim 15 gün yasal olarak iade hakkım var. Fakat inanılmaz ucuz bir fiyata aldığım için çözüm yolu arıyorum. Özellikle atar1993 bana ne gibi tavsiyeler verebilirsin.
#alıntı.
Bu mesajı 47 dakika önce bi forum üyesi yazmış hocam. Hala AMD ekran kartı alsın dimi ?

Hala AMD ekran kartı alsın değil mi?

Hocam RX 590 Nitro+ sıkıntı var diye tüm AMD ekran kartlarında sıkıntı olacağını nereden çıkardınız?

R9 380 Nitro+ modelini kuzenim kaç sene önce aldı hala kullanıyor. Ve birçok arkadaşım RX 570 Nitro+ modelini kullanıyor sıkıntı yok.

En çok sorun çıkaran model zaten RX 570.
Öyle diyorsunuz ama ASUS'un ve MSİ'ın modelleri sıkıntı çıkarıyor. Sapphire daha az sorun çıkarıyordur. Hep sorun çıkan modeller SAPPHIRE dışındaki modellerde görülüyor. RX 570 F/P ürünü olduğundan çok fazla kişi tarafından tercih ediliyor ve hal böyle olunca sıkıntılar çıkabiliyor. Suçu AMD'ye atmamak lazım. :)

Hocam en çok wattman hatası Saphhire Nitro+ ve Asus Rog Strix modellerinde oluyor. En az problem Gigabyte modelinde oluyor. Tabi bu kesin bilgi değil ama kendi görüşlerime göre böyle. RX 570 kartına artık sıcak bakmıyorum ben.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı