2500-2800 TL'ye Laptop tavsiyesi

mcaaaan

Kilopat
Katılım
7 Eylül 2014
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, universite ögrencisiyim memleketimden uzak yerde okuyorum. Acer laptop kullaniyorum ve laptopu mahvettim. Yaklaşık olarak 3 senedir kullandim gecici olarak normalde masaustu var memleketimde. Herneyse laptop'un fanini mahvettim, yeni fan taktirdigima ragmen ötuyor, anakarta zarar verdim. Açıkcasi cok uzun saatler kullaniyorum bilgisayari. Bir masaustu'yu o kadar saat kullansaniz sakincasi olmaz da ben cok kullaniyorum. Asiri oyun oynayan bir insanim, oyun için laptop istiyorum. Kimisi diyor asus'dan şaşma fiyatlara baktigimda 2000-3000 TL arasi i5 ya da gt ekran karti olur, hep bir yeri eksik duruyor, guvenemiyorum. Kafam karisti daha doğrusu biri diyor i7'ler i5'lerin yerini tutamaz, kafam daha da karisti. Samsung al falan derken birde internette daha bilgili kesin sonuç soyleyecek arkadaslar olabilecegini dusundum. Simdiden tesekkur ederim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
isletim sistemini degistirirsem garantisi gidiyor mu linuxdu galiba bunlar yoksa onlara solediginde fiyatin ustune koyup mu fiyat cikariyolar monsterlar icin bu kulladigim laptopdan once msi vardi onunda ayni sorun yasamistim biraz bassedermisiniz msi hakinda asus alirsam heba olcak oyun icin degilmis gibi duruyor yazik etmek istemiyorum gercekten ailemin bana alacagi son bilgisayar daha dogrusu gene benimde katkim varda desteksiz 2500 2800 goremem herhalde msi onerinize gozden geceribilirim eger gercekten guzelse


edit: gordugunuz o abra monsterda linux yerine baska isletim sistemi kuruldugunda driverlarda sorun yaşarmiyim oyle bir sorun yasandigini gordum sanki
 
Son düzenleme:
Monsterdan alırken sepete ekle özelleştir diye bir kısım var. Oradan bilgisayarın içindeki parçalarda değişiklikler yapabilirsin. Yazılım kısmından Windows 8.1 SL seçersen 228 TL bir fiyat farkı oluyor. Driverlarda bir sorun yaşamazsın zaten windows için driver olmaması gibi bir durum söz konusu değil. Zaten windows ile birlikte alırsan onlar bütün kurulumu yapıp yollayacak. MSI'ın bilgisayarları daha güzel ama aynı fiyat bazında monster daha performanslı bu bir gerçek.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı