2500-2850 TL Sistem Tavsiyesi

esatkiris

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. 2 hafa sonra bilgisayar toplayacağım maksimum 2850 TL bütçem var. Intel ve AMD arasında kaldım. PUBG, LoL ve CS:GO oynuyorum. Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Bende aynı tarz oyunları oynamak için PC toplamayı düşünüyorum. Kafamı hangi işlemcili sistem daha iyi fiyat/performans bazında iyi olur ? İntel i5 serisi mi ? AMD ryzen 5 serisi mi ?

Monitör ile AMD ryzen serisi daha yüksek performansı nasıl veriyor ?
Cümlede monitör ile AMD daha performanslı olur diye bir şey yazmamışım nereden çıkardınız acaba bu anlamı? Sadece monitör de alırsa bütçesi azalacağı için AMD serisine yönelmesi gerektiğini söylemeye çalıştım.

Amd nin free sync olayı aklıma takıldı ondan demişimdir... Yazdığınızı iyi anlamadan okumadan cevap vermişim kusura bakmayın.

sistem2.png

Monitörün de dahil olduğunu düşünerek yaptım bunu. Freesync destekli RX560 ve monitör var.

Benim kendimce topladığım sistem çeşitli sitelerden baktığım fiyatlar daha uygununuda bulabilirsin
amd ryzen 1500x 780 tl
MSI B350 PC MATE 450 tl
corsair 8 gb 2400 mhz ram 450 tl
Asus GeForce EX-GTX1050TI-O4G ekran kartı 900 tl
FRISBY FC-2865B 450W kasa 220 tl
toplam 2800 yaptı
1 tb hdd alırsın birde toplam 3bin tl cıvarı olur

Geç yanıtım için özür dilerim arkadaşlar sistemde monitör olmasına gerek yok. Monitörü ek olarak para biriktirip sonradan alacağım. Toplamak istediğim bilgisayar beni 3-4 sene götürsün istiyorum İNTEL mi AMD mi arada kaldım . Bu fiyata f/p ürünleri olsun istiyorum fazla para verip fps den ödün vermek istemiyorum teşşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı