2500-3000 TL 1TB M.2 SSD önerisi

Makaleler
1
Yer
Malatya
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, öncelikle iyi sosyaller. Acer marka bir laptopum var, arızadan kaynaklı servise göndereceğim. Beraberinde takılmasını istediğim bir parça da gönderirsem ücretsiz takılacağı söylendi. 2500-3000TL civarında bütçem var, hangi SSD'yi almamı önerirsiniz?

Arkadaşlar selam, öncelikle iyi sosyaller. Acer marka bir laptopum var, arızadan kaynaklı servise göndereceğim. Beraberinde takılmasını istediğim bir parça da gönderirsem ücretsiz takılacağı söylendi. 2500-3000TL civarında bütçem var, hangi SSD'yi almamı önerirsiniz?

O bütçede en iyisi bu sayılır aktarım hızı düşük ama DRAM'i var daha uzun ömürlü ve stabil çalışır.

Bütçeyi biraz aşabiliyorsanız bunu alın:

En tepe SSD sayılır Gen 4 için.

Bütçe eğer çıkarsa Kingston Renegade ya da KC3000 alabiliyorsanız kesin alın eğer bütçe çıkmıyor ise de bunu öneririm.

Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD

Arkadaşlar öneriler için teşekkürler. Bütçem yeterse KINGSTON RENEGADE 7300/6000MBs 1TB M.2 NVME SSD SRNGS/1000G, yetmezse Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD alacağım, sağolun.

Hocam 2500-2600 civarına ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar öneriler için teşekkürler. Bütçem yeterse KINGSTON RENEGADE 7300/6000MBs 1TB M.2 NVME SSD SRNGS/1000G, yetmezse Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD alacağım, sağolun.

Hocam 2500-2600 civarına ne önerirsiniz?
Windows kurmayacaksanız Exceria G2 için DRAM'siz alternatif bu var:

DRAM'li ama kontrolcü olarak zayıf birde bu var. G2'den hızlı ama donanımı zayıf:

Onun dışında güzel bir alternatif pek bulamadım.

Windows kurmayacaksanız Exceria G2 için DRAM'siz alternatif bu var:

DRAM'li ama kontrolcü olarak zayıf birde bu var. G2'den hızlı ama donanımı zayıf:

Onun dışında güzel bir alternatif pek bulamadım.
Sağolun hocam. Takılı 512GB Micron 2400 model bir SSD var, Windows onda kurulu. Yetmediği için yeni bir SSD almayı planlıyorum. Eğer 2300TL üstüne çıkmazsam Windows'un kurulu olduğu SSD'yi değiştirmeden attığınız Western Digital SSD'yi almayı düşünüyorum. Tabii 3000TL üstüne çıkıp başta önerdiğiniz KINGSTON RENEGADE 7300/6000MBs 1TB M.2 NVME SSD SRNGS/1000 almak çok daha mantıklı olur, yüksek ihtimalle öyle yapacağım.

Renegade ile KC3000'in arasındaki fark ne? Hangisini almak daha mantıklı olur sizce?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı