2500-3000 TL arası laptop tavsiyesi

Katılım
1 Aralık 2014
Mesajlar
27.536
Makaleler
57
Çözümler
508
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdiye kadar hep asus marka laptopları kullandım. Hiçbir problem de yaşamadım. Şimdi biraz daha oyun amaçlı bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Aklımda Asus var ama biraz pahalı malum. Monster düşündüm ama pek güvenemiyorum kalite konusunda. Aklımda bir model var ama genede önerileri bekliyorum.
 
Hocam ben arkadaşın önerdiği bilgisayarı yaklaşık 10 gün önce aldım performans olarak gerçekten adının hakkını veriyor ama fanları biraz sesli , eğer benim aldığım modelde bir sıkıntı yoksa tabii :D Fan sesi rahatsız etmez diyorsan öneririm , zaten kulaklık takınca sesi duymuyorsun ama ev halkı kapa şu çamaşır makinası gibi tepkiler verebiliyor ama bu ses sadece oyun esnasında oluyor normal kullanımda ses 0 yakın.
 
Kullanmadıysanız bence önermeyin , kullanmadığınız cihazı önermeyin .

Monster kullanıcısıyım ayda 2 kez servise gittiğim oldu . Kesinlikle tavsiye etmem . Bende sorun var siz alıp sorun yaşarsınız diyemem , sorun yaşamayanda çok kullanıcı var ama diğer markalara göre sorun yaşama riskiniz çok fazla , olduda bu uyarımı kulak arkası ettiniz , şansınız denemek istediniz benim gibi . O zaman sakın abra serisi almayın , clevo kasalardan uzak durun , msi kasalara bakın . Sağda solda yorumları okyup servis hızlı olayına kanmayın , eski bilgisayarıma 4 sene format atmadan kullanan biriydim . Monstere 1 senede 4 format atmak zorunda kaldım servise gidip geldikten sonra . Msi bak asus bak güzel bilgisayarları var .

Her monster alan ilk 3-4 ay över ondan sonraki süreçte sürekli sorunlarla uğraşır .
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı