Yani Hocam Zaten 2 el Başka Çare yok Yani Size Sormamım Asıl Amacı Power Supply Wat Yeterli Olurmu Veya Darboğaz Yaparmı İşlemci İle Birde Sizler Daha İyi Bilirsiniz En İyi Perfonmansı Veren Ekran Kartı vb.
Yani hocam zaten 2 el başka çare yok yani size sormamım asıl amacı Power Supply wat yeterli olur mu veya darboğaz yaparmı işlemci ile bir de sizler daha iyi bilirsiniz en iyi performansı veren ekran kartı vb.
O zaman NVIDIA isterseniz GTX 1660 Super AMD isterseniz RX 5600 XT öneririm. AMD, NVIDIA fark etmez derseniz 5600 XT daha performanslı olduğu için 5600 XT öneririm.
Hocam şuan sahibinden bir ilan inceledim asus rog strix rx580 8gb 3 fanlı bu fiyatı 2400 gayet uygun gördüm ama watt yeterli olcakmı veya herhangi bir darboğaz sözkonusu olurmu
Hocam şu an sahibinden bir ilan inceledim ASUS ROG STRIX RX580 8 GB 3 fanlı bu fiyatı 2400 gayet uygun gördüm ama watt yeterli olacak mı veya herhangi bir darboğaz sözkonusu olur mu?
Hocam şu an sahibinden bir ilan inceledim ASUS ROG STRIX RX580 8 GB 3 fanlı bu fiyatı 2400 gayet uygun gördüm ama watt yeterli olacak mı veya herhangi bir darboğaz sözkonusu olur mu?