2500-3000 TL kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Blue yazılımı sadece biraz makyajlıyor mikrofonu. Profesyonel mikrofonla uzaktan yakından alakası yok malesef o mikrofonun. Öyle bir sıçrama yaşamıyorsun mikrofonda Logitech G Pro X Wireless ile.

Arctis 9'da bluetooth da var. İkisi de üzmez.
Hocam razer türkiyede stokta kalmamış amazon tr de en erken 3 haziran da teslim edileceğini söylüyor başka öneriniz var mı
 
Kanka bence kablosuz kulaklık alma zamanında bende arastırdım.
Oyun oynayan YouTuber'leri izliyorsan birçoğu kullanmıyor onlarda almasını biliyor ama kullanmıyorlar ama eğer şarkı dinlemek için alıyorsan onu bilemem oyun oynayacaksan değmez.
Zaten basslar pilini hızlı bitirir onun yerine PC kullanıyorsan eksiklerini al PC parçası olarak fan veya kendine fan al yaz geliyor terlersin ya da RAM olabilir.

Bu kadar cahilce yapılan bir yorum daha görmedim. Pil sorunuymuş hahahaha. Oyuncu kulaklığı üreten firmalar sence bunu düşünmüyor mu? Oyun amaçlı üretilen kablosuz kulaklılar 16-17 saat kolaylıkla çalışabiliyor. Gecikme sorunları yok. Oyun performasları gayet iyi. Eğer 2500-3000 TL bandına çıktıysan ortalama bir oyuncu kulaklığı alabilirsin.
Kendim bizzat oyun için Corsair HS70, müzik için ise Jabra elit 65t kullanıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı