2500-3000 TL Oyun için laptop

@MotoruCalinanGaspçı İlk attığım linkteki bilgisayar 3000₺ idi ancak size attıktan sonra stokları bitmiş. Aynı bilgisayarı farklı yerde bir tık daha pahalıya buldum.

Casper ile aralarındaki en büyük fark 1080P ekranının olması. Ki bence bu önemli bir artı.
Hem daha uygun hem de full HD ekran almak varken neden daha fazla para verip HD ekranlı bir bilgisayar alasanız ki?

Bu bilgisayara bir 4GB veya 8 GB bellek daha alıp eklerseniz fiyatları denk olur. Ki bence almalısınız.

hocam baktım biraz buna gerçekten bu fiyata kaçırılmayacak ürün
16 GB RAM DDR4 240 GB SSD FreeDOS Intel i3 10.nesil.
Ekran kartı yok bilerek almıyorum ihtiyacım olmayacak. Sadece ders için ve arada arkadaşımla LoL veya CS:GO oynamak için.
hocam şu arkdaşın attıgı linkteki pc de çok iyi. inceledim biraz. almazsan yine alma ama bi göz at derim
 
Hocam baktım biraz buna gerçekten bu fiyata kaçırılmayacak ürün.

Hocam şu arkdaşın attıgı linkteki PC'de çok iyi. İnceledim biraz. Almazsan yine alma ama bir göz at derim.

Ben gerçekten ürün alırken araştırırım Casper Nirvana S500 ucuz gerçekten şimdi okullar da bitecek 500 600 hatta 1000 TL ündirime bile girebilirler. Heyecanla bekliyorum.
 
Ben uyarayım bu fiyat aralığında çoğu laptopun panelleri ucuz TN panel olacak. Hatta o Casper için seçtiğinde FHD bile yazmıyor sadece HD yazıyor ona dikkat et, çözünürlükleri 1080p değil 768p oluyor onlar.

İşlemci olarak bu kadar düşük işlemcilerin Athlon 300U, 10110u, 3200u vb. olması çok farketmiyor dual core olduğu sürece. Ben en az i5 veya 3500u tarzı quad core işlemci öneririm, ileriye kadar rahat kullanmak istiyorsan. Hafızası RAM'i zaten çoğu laptopta sonradan takılabilir ayarlanır bir şekilde.
 
Ben uyarayım bu fiyat aralığında çoğu laptopun panelleri ucuz TN panel olacak. Hatta o Casper için seçtiğinde FHD bile yazmıyor sadece HD yazıyor ona dikkat et, çözünürlükleri 1080P değil 768P oluyor onlar.

İşlemci olarak bu kadar düşük işlemcilerin Athlon 300U, 10110U, 3200U vb. olması çok fark etmiyor Dual Core olduğu sürece. Ben en az i5 veya 3500U tarzı Quad Core işlemci öneririm, ileriye kadar rahat kullanmak istiyorsan. Hafızası RAM'i zaten çoğu laptopta sonradan takılabilir ayarlanır bir şekilde.

Ben bilerek TN istiyorum ben sık sık otobüs ve uçak ile seyahat ediyorum yanımdakiler sürekli bakıyor görmemeleri için mat ekran yani TN panel daha mantıklı. Çözünürlüğün önemi yok benim için .NET görünsün yeter başka bir şey istemiyorum ben telefonumdan 720P olarak video izlerken memnunum ama ileride ihtiyacımı karşılamayabilir. O Zaman'da işe girip oyun bilgisayarı alıp oyun ve yayıncılık sektörüne giriş yaparım herhalde.
 

Geri
Yukarı