2500-3000 TL sistem tavsiyesi

WatBranchi

Kilopat
Katılım
3 Haziran 2014
Mesajlar
242
Çözümler
1
Merhabalar. Haftasonu toplama bilgisayar alicam yalniz pek bilgi sahibi degilim bu konularda. Ancak ssd ve monitor dahil 3000 i gecmicek bir oyun bilgisayari istiyorum. AMD yada intel farketmez. Yardimci olacaginizi dusunuyor ve simdiden tesekkur ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nova bilgisayar'da net üzerinden toplama pc yapabiliyorsun. Az çok bi fikir vverebilir bir bak istersen ...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yardımı olabilirim istersen. Ama tabi şimdi pc den anlamıyorsan parçaları tek tek alıp birleştirebileceğini düşünüyormusun bilmiyorum. Ama eğer böyle bir durum varsa bi toplama pc yapan bi yere de danışabilirsin. Aldığın bilgiler fiyat konusunda karşılaştırma yapabiliriz ;)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vatandan almayi dusunuyorum aslinda. Pc yi toplamak sorun degil bende toplarim ama bios ayarlari yapilmasi gerek sanirim ben direk vatandakilere yaptirayim diye dusunuyorum. Normal bilgisayarcilar cok pahali.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SSD olursa başka bir bileşenden düşürmek zorunda kalacaktın. SSDlerin oyunlara tek katkıları loading ekranını çabuk geçirmesidir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı