2500-3000 TL'ye oyuncu sistemi toplama

elemsifar

Hectopat
Katılım
29 Ağustos 2014
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhabalar başlıktan da anlaşılacağı üzere full (monitör mouse vb dahil) bir oyun PC toplamak istiyorum. Tabi ki de masaüstü olacak şekilde. Özellikle AMD işlemci tercihimdir. Fiyat bakımından diğerlerine daha çok meblağ ayrılabilir kanısındayım. Grafik vb. programlarla uğraşmıyorum yalnızca oyunlardan en yüksek verimi almak istiyorum. Uzun süreler kullanacağım gün içerisinde. Bütçem yukarıdaki gibidir yalnız açık ara daha verimli olacağını düşündüğünüz bir sistem yada değişken olursa 3200 TL'lere kadar zorlarım. Teşekkürler. Bu arada daha önce açılmış konulara baktım ya full donanım değiller yada Intel işlemciler var. Yada varsa ben rastlamadım. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler güzel bir sisteme benziyor yalnız bir sorum daha olacak su sogutma bana ekstradan buyuk bir artı saglarmı? Birde bir kac alternatif daha olursa sevinirim
 
Klavyeyi ve mause u burdan çıkaralım onları ek olarak alırım ekran kartını r9 290x yapmalıyım diye düşünüyorum fiyat farkına bakmadım ama yuklenebildigim kadar yuklenesim var ekran kartına :) çoook uçuk bir fark yoksa tabiki. Birde açıkçası bu intel işi kafamı karıştırmaya başladı i5li bir sistem kursak acaba dahamı akıllıca olur? K.bkmayın biraz değişken fikirlere sahibim bu işlerden çok anlamadığım için araştırırken fikirlerim seyirtiveriyor:))
 
Bu sistemi almanızı öneririm. İleride bir soğutucu alıp. Overclock ile İ5 4670 performansı elde edebilirsiniz. İntel istiyorum diyorsanız İ5 4460 + H81M-Plus + 1600 MHz'lik ramleri tercih edebilirsiniz.
290x pcs +.png
 
önerileriniz ve araştırmalarım sonunda birazda bütçeyi aşarak bu sistemi almayı düşünüyorum ekleyecek yada çıkartacak bir şeyler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum ilginiz için teşekkürler.
asd.JPG
 
bu arada bu parçalarda kasada uyumsuzluk yaşamam değil mi? Az önce tanıdığım bir bilgisayarcıdan fiyat aldım bazı parçalarda uyumsuzluk olabileceğinden bahsetti bide anakart hakkında şüpheliydi bios güncellemeleri falan dedi ama bu işten anlamadığım için çokta anlamadım açıkçası :( Kısacası ben bilgisayardan pek anlayan biri değilim şunu istiyorum bir yerde tamamen donanım ve yazılım olarak herşeyiyle hazırlansın benim hiç birşey yapmama gerek kalmasın evime kurup oyunumu yükleyip oynayabileyim. Bilmediğim bir sorun çıkar mı diye tereddütler taşıyorum tekrar tekara beni uğraştırsın istemiyorum. (pc sihirbazlarında bazı parçalar eksikti onun için tamamlayamadım yardımcı olursanız sevinirim )
 
Hayır çalıştırmak için bios update gerekmez ve bu sistemdeki hiçbir parça birbirleri ile uyumsuzluk yapmaz. Vatan Bilgisayara gidin listeyi önlerine koyun. Kasada ödeme yaptıktan sonra parçaları kasaya monte ederler. Eve gittiğinizde USB ile windows 8.1'i kurarsınız. AMD'nin sitesinden ekran kartı driverını kurarsınız ve bilgisayarınızı sorunsuz kullanırsınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı