2500-3000TL ekran kartı önerisi

Bütçe
2500-3000
Kimse öneride bulunmamış ama akarı kokarı olmayan RX5500XT 4GB bulabilirseniz alabilirsiniz. Sıfırı kalmadı ama temiz ikinci el kart denk gelebilir. İşlemcinizde iyi sizi bir süre idare edecektir. Aynı kartı kullanıyorum stoklar düzelinceye dek değerli bir ekran kartı.
 
Kimse öneride bulunmamış ama akarı kokarı olmayan RX 5500 XT 4 GB bulabilirseniz alabilirsiniz. Sıfırı kalmadı ama temiz ikinci el kart denk gelebilir. İşlemcinizde iyi sizi bir süre idare edecektir. Aynı kartı kullanıyorum stoklar düzelinceye dek değerli bir ekran kartı.

Link olarak bulabilirseniz atma şansınız var mı ben bulamadım şehir İstanbul
 
Pazarlık payı da var bana da daha yakın piyasaya göre ucuz bir sıkıntı yaşar mıyım?
hocam denemeden almayın ama sadece furmark testine inanmayın,kartı fırınlayabilir.En az 30 dakika zaman geçirin oyun oynayın,birşeyler yapın.10 dk teste güvenmeyin.Onun dışında gayet iyi duruyor.30 dk sonunda ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa iyi ise faturasını kontrol edin ve alın.Çok güzel duruyor.
Pazarlık payı da var bana da daha yakın piyasaya göre ucuz bir sıkıntı yaşar mıyım?
örneğin şu konudaki hatayı yapmayın;
page-5
 
Hocam denemeden almayın ama sadece FurMark testine inanmayın, kartı fırınlayabilir. En az 30 dakika zaman geçirin oyun oynayın, bir şeyler yapın. 10 dk teste güvenmeyin. Onun dışında gayet iyi duruyor. 30 dk sonunda ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa iyi ise faturasını kontrol edin ve alın. Çok güzel duruyor.

Örneğin şu konudaki hatayı yapmayın;
page-5

Şu an sistemim yok satıcının bilgisayarında denemek zorundayım 2750TL'ye şansımı denemek istiyorum
 

Geri
Yukarı