2500-4000TL Aralığında Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Ben MONSTER kullanıyorum ve memnunum ama bence paran hazırsa KDV indirimleri sırasında GTX 1050Ti olan bir ürünü denk getirmeye çalış. MSI, ASUS, DELL, MONSTER, LENOVO gibi markalardan herhangi biri olabilir. İndirim harici 3500'e 1050Ti ürün bulmak zor. Dolar da giderek artıyor, temmuzda daha da zor olabilir.
Şu an 2200 gibi nakitim var birikim aşamasındayım almam 3 haftayı bulabilir.Bende çok isterim şu an almayı.

Ben 15 gun once monster aldim. Aldigim gunden beri sorunlar yasadim. Suan garantide bi cok kisi monster yazacak ama bir o kadar da monster alma diyen olacak. Musteri hizmetleri, fiyatlar hakkinda bir cok kisi iyi seyler soyleyecek. Gercektende iyi. Ama suan cihazim serviste oldugu icin bir yorum yapamayacagim. Kalite yonunden bence cok iyi degil. Kullananlar teknik servisinin cok iyi ve hizli oldugunu soyluyor. Benim cihazim 3 gundur serviste. Ucuz olsun her isi yapsin garantilik durum olursa onemli degil 3-5 gun sıkarim dişimi diyorsan monster alabilirsin. Suan ki aklim olsa 500 daha fazla verir MSİ alirdim.

Genelde internette monster hakkında okuduklarımla şöyle bir bilgi edindim:Eğer ürün bozuk çıkarsa bir daha tamir olmuyormuş ama sorunsuz gelirse bozulan çıkmamış.Teknoloji cidden şans işi.

Aynen hocam cok dogru.Ben de internetten okudugum kadariyla o izlenimi edindim.cihazim suan garantide bakalim ne kadar surede yapilacak ve beni neler karsilayacak

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı