2500-4000TL Aralığında Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Dolar bu haldeyken çok fazla bir indirim beklememek lazım. Zaten fark ettiysen indirimler 7. nesil işlemci barındıran ürünlerde var. Yeni nesilde yakın zamanda indirim olmaz tahminen.

Dolar bu haldeyken çok fazla bir indirim beklememek lazım. Zaten fark ettiysen indirimler 7. nesil işlemci barındıran ürünlerde var. Yeni nesilde yakın zamanda indirim olmaz tahminen.
3500 uzeri vermek istemiyorum ve monster alıcam gibi servisinin iyiliği bi adım beni ona sürüklüyor ama almışkende tam almak istiyorum temmuz sonlarına doğru alıcam aceleci davranmak istemiyorum

Ben MONSTER kullanıyorum ve memnunum ama bence paran hazırsa KDV indirimleri sırasında GTX 1050Ti olan bir ürünü denk getirmeye çalış. MSI, ASUS, DELL, MONSTER, LENOVO gibi markalardan herhangi biri olabilir. İndirim harici 3500'e 1050Ti ürün bulmak zor. Dolar da giderek artıyor, temmuzda daha da zor olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı