2500₺ bütçeye wireless mouse önerisi

Bütçe
2500
Sorunu kısa mesafede mi çalışmaması, uzun mesafede mi? Eğer fps oyuncusu isen kısa mesafede çalışmaması iyi bir şey bu arada.

Sorunu kısa mesafede mi çalışmaması, uzun mesafede mi? Eğer fps oyuncusu isen kısa mesafede çalışmaması iyi bir şey bu arada.
Mouse'u Allah katına çıkarınca bile algılamaya devam ediyor çok büyük bir sorun bu. Çözümü için de skatezleri yükseltmek vs gerekiyor değmez.

Mouse'u Allah katına çıkarınca bile algılamaya devam ediyor çok büyük bir sorun bu. Çözümü için de skatezleri yükseltmek vs gerekiyor değmez.
Eğer yaşadıysan doğrudur, ben şuan kullanıyorum, aşağı yukarı 3-4mm'den sonra çalışmıyor.

connectgame e güvenebilirmiyim? X1 için eğer diyorsaniz 2900 TL ye değer diye düşünebilirim

Wraithesport a güvenebilir miyim? Birazcık baktım müşteri hizmetlerinden şikayet edenler var birazcık tedirgin etti beni.

Üzerinden biraz geçmiş ama ben söyleyeyim satın almada ve kargoda sıkıntı yok, ama eğer memnum kalmazsan ya da kutuyu açtıktan sonra iade etmek istersen kabul etmiyorlar.

ATK blazing sky F1 Pro Max ile Dareu A950 Pro 4K arasında kaldım. Diğer ATK'lar küçük geldi bana. F1 Pro Max shape tam bana göre ama ikisinden biri arasında kaldım. Ki arada da fiyat farkı var? Önerin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…