2500₺ bütçeye wireless mouse önerisi

Bütçe
2500

enes342432321

Hectopat
Merhaba şu an Aerox 3 kablolu fareyi kullanıyorum ve kablosuz mouse'a geçmeye karar verdim. Maksimum 2500'e kadar çıkmayı düşünüyorum, genelde Valorant FPS tarzı oyunları oynuyorum.

Rival 3 Wireless. 2 senedir kullanıyorum müthiş bir şey. Tek kronik sorunu scroll'ü sıkıntılı.
Çok kötü bir klavye bu fiyat bandında.

Bütçe 400 tl daha artarsa ATK Blazingsky X1

Artmaz ise Dareu A950 Pro 4K

Hangi özelliği kötü hocam?

''klavye''
Merhaba şu an Aerox 3 kablolu fareyi kullanıyorum ve kablosuz mouse'a geçmeye karar verdim. Maksimum 2500'e kadar çıkmayı düşünüyorum, genelde Valorant FPS tarzı oyunları oynuyorum.
Aeorx 3'ten başka bir 2500tlık şeye geçsen çok bir fark hissetmezsin. Gladius 3 aimpoint cashback ile ucuza geliyor yeni ATK BLAZINGSKY X1/F1'de olabilir.

Sensör konusunda eğer kasanın arkasındaki girişlere takarsın gerçekten takılmalar oluyor yalan yok ama ön taraftaki portlara takınca hiçbir sorunu yok. Lod da fps oyuncularına göre sorun değil bence.
Lift of distance'ı sorunlu diyorum kanka mouse'un bu ayardan değil direk sorun. Ayrıca önde mantıken daha çok takılma yapması gerekir. O MCU'ya rağmen hala takılıyorsa zaten kafada bir soru işareti olması lazım bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı