2500₺ ikinci el sistem toplama

Sayslowman

Decapat
Arkadaşlar merhaba, öncelikle ben bu sene ya da diğer sene PC alacağım. 2500 TL'ye PC alamam, biliyorum. Peki 2. el 2500 TL'lik 1050 Ti'lı falan PC var mıdır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

2.EL RX470/570 600-700TL (İyice test ederek alın, mining yapılmış olabilir)

FSP 500 W CMT110A Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe veya Dark Raider 500W 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDERP500) | Teknobiyotik ↑ ↑ ↑ Işıklı olması önemli değilse FSP'yi öneririm :) Dark'da Aerocool VX Plus 500W var

2.El RX470-570 iyi bir seçim olacaktır ama yukarıda da dediğim gibi iyice test edin, arkadaki etiketler duruyor mu, Furmark/OCCT testleri sırasında ekranda bozulma oluyor mu veya max kaç dereceye çıkıyor. Bilginiz varsa ekran kartının BIOS'u orjinal mi ona da bakın :) 1050Ti almanızı önermem günümüz oyunlarına yeterli olamayabiliyor hem çok da pahalı

Bende bir süreden beri sistem toplamayı düşünüyorum bayağıdır araştırıyorum. Milletin malı kıymetli kardeşim. Örneğin, sıfır fiyatı 4 bin tl olan sisteme 3.800 tl fiyat cekiyorlar. Bilmem anlatabildimmi. Tabiki ucuza parça düşürebilirsen düşür. Ama 200-300 tl farklar yüzünden 2.el sistem alma derim . Teşekkürker:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı