2500 liraya ASUS notebook önerisi?

Oyun anlamında Asus sizi tatmin edebilir ancak 2.500 TL'lik Asus etmez. Bu bütçeye ya Msi alın ya da Monster. Ama içimden bir ses Monster almazsınız diyor. O yüzden Msi G serilerine bir göz atın derim.
 

Bu durumda arkadaşın önerdiği ultrabook olduğu için tavsiye etmiyorum :)

Onun haricinde kendim N550jv kullanıyorum GT750m ekran kartı var, alırken asıl amacım oyun değildi, multimedia'ydı. Medium ayarda Battlefield4 oynayabiliyorum, soğutma arka tarafta olduğu için klavye bölgesine hiçbir sıcaklık ulaşmıyor.

Onun yeni serisi N550JK mevcut ve üzerinde GTX850M ekran kartı ile geliyor. 750m'den biraz daha iyidir diye düşünüyorum. İllaki asus olacaksa 2600TL civarında bi versiyonu var.

Ancak o fiyata, asıl amaç oyunsa diğer markalarda daha iyi ekran kartlı modeller mevcut. Oyun performansınız daha iyi olacaktır ancak unutmayın, oyun oynarken bir laptopta oyundan zevk almanızı sağlayan asıl unsur ısınmamadır. Eğer bir laptop ısınıyorsa oyun esnasında, o oyun size zehir olur.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı