2500 TL 2. el sistem önerisi

Guthwine

Hectopat
Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
3.516
Makaleler
11
Çözümler
14
Yer
Malatya
Selamlar. Bugün bir arkadaşım kardeşine sistem almak için öneri istedi. Ben de aşağıdaki seçeneklere kadar eledim. Sistemler hakkında yorumlarınızı istiyorum. Ona göre son sisteme karar vereceğiz. Siz de sistem önerileri yapabilirsiniz. Bu arada günlük kullanım ve hafif oyunlar için sistemler.

Bu fiyatta B450M S2H ve R3 3200G bulmak şaşırttı beni açıkçası. RAM zamanla yükseltilebilir ki buna pek gerek olmayacaktır. Ama kasanın ön portları sökülmüş, bu yüzden arkadaşım sisteme pek sıcak bakmıyor. En son ihtimal bunu almayı düşünüyoruz bu yüzden.

Sisteme monitör, klavye ve fare dahil. Bunları düşersek fiyatta indirim yapabiliriz. Sistemde RX 560 olması hem çok iyi hem de şüphe uyandırıcı. Sitede sade ekran kartının bu sistem fiyatına satıldığı ilanlar var. Ayrıca anakart, kasa-psu modelleri yok. Ekran kartı ve diğer parçalarla ilgili şüpheyi kaldırabilirsek favori sistemim bu diyebilirim.

Yine monitör dahil. Monitörü düşersek SSD almak için bütçe oluşabilir. Ikinci sistem patlamazsa planım bu sistemi aldırmak. Bileşenleri fena gözükmüyor.

Lütfen bu işten anlayanlar tavsiyelerde bulunsun. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynayacaksanız 2. sistemi tavsiye etmem. İşlemcisi oyunda fazla güçlü olmaz. 1. ve 3. sistem güzel.
 
FX 4100 sisteme açıkçası ben para vermezdim, içlerinde en mantıklısı 1.sistem gibi duruyor. Hatta yanlış hatırlamıyorsam o sistemi forumdan bir arkadaş satıyordu.
 
En iyisi 3200G sistem gibi duruyor, onu alsan iyi olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı