2500 TL 4K Monitör Tavsiyesi

berbatine

Decapat
Film ve oyun amaçlı kullanabileceğim fiyat/performans monitörü arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bütçem aslında 2 bin lira ama Black Friday ile 2500 liralık monitörleri 2000 liraya alma imkanım olabilir diye 2500 liralık monitörleri tavsiye edebilirsiniz. Şu an kullandığım ekran kartı RX 580 8 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 2K 144 Hz olan MAG27CQ modelini Amazon Türkiye üzerinden kovalayın. İndirim ile 2600 TL'ye alırsınız.
RX 580 ile 4K'da çok akıcı bir oyun deneyimi elde edeceğinizi sanmıyorum. Yine de almaya karar verdiyseniz şu ürünün fiyatı güzel, hem de yanında Razer Deathadder Elite hediyeli.
Alabileceği en iyi monitör bu zaten. Paneli, hediyesi yeter. Zaten 60 Hz'den yukarı çıkamayacak bu bütçe ile 4K'da. OC var mı monitörde bilmiyorum.

RX580 ekran kartına daha çok 1080P uygun 2K veya 4K için GTX1070 ve GTX1080 uygun. 144Hz, IPS panel ve 1MS monitör.
Samsung LC27FG70FQMXUF 27" 1ms (2xHDMI+Display) Full HD Fiyatı

Buradaki tablo'dan IPS panel kalitesini görebilirsin.
images (2).jpeg

Açıklama veya özellik kısmına bakarsanız IPS panel.
Yanlış yazılmış ürün VA panel. Samsung'un sitesinde öyle gösteriyor. Aynı şekilde resimlere bakarsanız görürsünüz VA panel teknolojisi içerdiğini. Yalnız o monitöre fazla bence 2300 TL. MAG24C var daha ucuza hemen hemen aynı kalitedeler. Yalnız bu daha küçük.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı