2500 TL altı telefon tavsiyesi

Bütçe
2500 TL Altı

kaptannnn

Centipat
Katılım
10 Ocak 2020
Mesajlar
42
Merhaba millet yeni bir telefon almak istiyorum anneme ancak alıyorsam F/P olsun istedim uzun süre onu götürebilsin diye.

Bir yerden uyguna Xiaomi Note 9S buldum onu alabilirim fakat farklı modellere de bakmak istedim almadan önce.(gm TCL falan baktım ama kararsızım) bana tavsiyeniz nelerdir?
 
Bütçenizi artırabilirseniz güzel yazılım, 90 Hz ekran, MediaTek Helio G95 işlemci ve Sony IMX682 kamera sensörüne sahip olan Realme 7'yi tavsiye ederim. Realme 7'nin fiyatı oynar durumda ama ben tekrardan fiyatının düşebileceğini düşünüyorum.

Bütçenizi artıramazsanız Super AMOLED ekran, 6.000 mAh batarya ve güzel yazılıma sahip olan Samsung Galaxy M21'e göz atabilirsiniz ama işlemci olarak çok düşük kalıyor. Alternatif olarak Oppo A73, TCL 10L'de bakabilirsiniz.
 
Ben aslında M.21 alacaktım da fiyatı bugün uçmuş.
Bir tanıdıktan 2400'e Note 9S önerdi sıfır, olmadı onu alacağım ya da Realme 6i alasım var ama fazla far yoksa bir alt model de alabilirim.
Tam senin başka yerde yorumunu okuyordum görünce şaşırdım vallahi :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aslında M.21 alacaktım da fiyatı bugün uçmuş.
Bir tanıdıktan 2400'e Note 9S önerdi, olmadı onu alacağım ya da Realme 6I alasım var ama fazla far yoksa bir alt model de alabilirim.
Tam senin başka yerde yorumunu okuyordum görünce şaşırdım. :)

Normal fiyatının altında, kaçak olma ihtimali bulunuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı