2500 TL bilgisayar önerisi

osadabepogba

Decapat
Daha fazla  
FM 19 sipariş ettim. Geniş veritabanında rahatça oynayabileceğim bilgisayar önerebilir misiniz? Sadece FM 19 oynayacağım, başka bir şey için kullanmayacağım.

Minimum sistem gereksinimleri:
  • İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1803/April 2018 Update) – 64-bit or 32-bit
  • İşlemci: Intel Pentium 4, Intel Core or AMD Athlon – 2.2 GHz +
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem APU mu oluyor? İlerde iyileştirilebilir mi? Pek anlamıyorum da kusuruma bakmayın.
Yapabilirsin. İleride ekran kartı alıp daha iyi performanslar alabilirsin. Mesela GTX 1050Ti öneririm ama fiyatlar ortada. Bir zamanlar 600 liraydı şu an 2000'e kadar çıkmış durumda. Sadece o önerilen Boost marka kasayı almayın. Tek kelimeyle ''ÇÖP'' çünkü.

Yapabilirsin. İleride ekran kartı alıp daha iyi performanslar alabilirsin. Mesela GTX 1050Ti öneririm ama fiyatlar ortada. Bir zamanlar 600 liraydı şu an 2000'e kadar çıkmış durumda. Sadece o önerilen Boost marka kasayı almayın. Tek kelimeyle ''ÇÖP'' çünkü.

Aynı fiyatlarda önerebiliceğiniz bir kasa var mı? Bir de şu ürünle arasında bir fark var mı?
DRAX-AAA

Aynı fiyatlarda önerebiliceğiniz bir kasa var mı? Bir de şu ürünle arasında bir fark var mı?
DRAX-AAA

Arasında bir fark yok.Sadece Nanokatalogdan toplanmış arkadaşın attığı sistem.
DRAX-AAA

Özür diliyorum tam görmemişim sistem farklı tabiki.

Arkadaşın attığında HDD yok SSD var ve rami 3000Mhz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı