2500 TL bilgisayar toplama önerileri

Quartyone

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir pc toplamaya çalışıyorum oyun için, bu konu hakkında pek bilgim olmasa da biraz deniyorum. Sistem olarak bu sistemi düşündüm, yardım ederseniz ve onaylarsanız sevinirim.

İşlemci: AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci
484
Ekran Kartı: Asus GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 652
Anakart: ASUS A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 VGA&DVI
196
Ram: Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram
250
Harddisk: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk 153
Kasa ve güç: EVEREST RHINO 432 600W MidT ATX Siyah kasa (Tek takıldığım yer, alsam mı diye düşünüyorum. Sizce uygun mu?)
173
Monitör: ASUS 21.5" VS228NE Geniş ekran led monitör
337
SSD: Kingston 120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB)
215
Toplam: 2500tl

Sistemim bu iyi olduğunu düşünüyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. Kasada bir tedirginim, geri kalanlarda memnunum. Yardım ederseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
O kasayı alma. SSD'yi çıkar. Sadece oyun amaçlı ise işlemciyi fx 6300 yap. Bu sistem olabilir. Ekran kartı son 1 ürün.
Adsız.png

Aynen anakart Am3+ destekli olmalı bir de kasadan vazgeç. Kasanın güç kaynağı uzun süreli yaklaşırsak seni üzmeye başlar. Kasayı ayrı güç kaynağını ayrı almanı öneririm. Gold ya da silver kaltesinde enerji tasaruflu PSU'lara yönel. Güç kaynağını çok değişmezsin. Hem bu kasanın güç kaynağı 600 watt ama 550 watt anca verir. Isınma sorununu da söylemiyorum bile ki bu yüzden fiyatı ucuz.

Bunu al yeter. Recep Abinin tavsiyesi.
--------------------------------------------------------------------------
Orta Seviye Oyun Sistemleri (Fiyat/Performans)

• İşlemci: Intel Core i5-4460 / AMD FX-8320
  • Anakart: ASUS H81M-Plus / MSI 970A-G43
  • Ekran Kartı: AMD R9 280X / AMD R9 290
Ortak Bileşenler:
  • Bellek: 8 GB 1600 MHz
  • İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper TX3 EVO
  • Sabit Sürücü: WD Caviar Blue 1 TB 7200 Rpm
  • Monitör: AOC i2369V
  • Klavye/Fare: Cooler Master Storm Devastator
  • Kasa: Zalman Z3 Plus
  • Güç Kaynağı: Cooler Master RS-700 B
Toplam: 2668 TL (1199$) / 2643 TL (1188$)
-------------------------------------------------------------------

Eğer daha fazla bütcen varsa buradan daha iyilerine bakabilirsin - Link

O kasayı alma. SSD'yi çıkar. Sadece oyun amaçlı ise işlemciyi fx 6300 yap. Bu sistem olabilir. Ekran kartı son 1 ürün.Eki Görüntüle 35121
Sağol sadece oyun için ama işlemciyi fx x8 düşünmüştüm vede ekran kartı için gtx760 düşünmüştüm. Bu iki parça ile bu sistem yine uyunşu olur mu ? Ve de netten almıycam vatan şubesinden alıcam bunuda düşünürsek çok iyi olur.

Monitör işlemci ve ekran kartı dışında hepsini değiştirdim. Daha iyi oldu gibi. Ama fx x8 fx x6ya göre daha iyi bi oyun performansı çıkarmaz mı diye kafamda sorular var. (Ya da fx x6'nın düşüklüğünü r9 290x kaptacak mı ?) Ve de kasayı yüksek oyunlarda (AC, GTA5, FarCry4) iyi FPS almak için alıyorum. Bu sistemle alabilir miyim?

O kasayı alma. SSD'yi çıkar. Sadece oyun amaçlı ise işlemciyi fx 6300 yap. Bu sistem olabilir. Ekran kartı son 1 ürün.Eki Görüntüle 35121

Adores'in önerdiği R9 290 referans tasarım olduğundan dolayı ceza aldı kendisi ve referans ekran akrtı almanızı önermiyorum. R9 290 alacaksanız PCS+ modelini ya da ASUS modelini seçebilirsiniz. Oyunları Ultra ayarlarda oynatacaktır.
Keşke '' yanlış bilgilendirme'' adı altında 5 gün engellemeden önce bilgilendirme adına bir kaynak belirtseydiniz. Kendim aradım böyle bir şeye rastlamadım. İndirimde olduğundan ve yorumlardan dolayı ekledim. Sapphire R9 290x. Aldığı cezanın kaynağını belirtirseniz sevinirim. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı