2500 TL bütçe ile ekran kartı alımı

Bu gece saat 20:00'da. 5700 XT düşünüyorum eğer istediğim kadar indirime girerse. 2070 S ile denk bir kart olduğunu söylüyorlar. Driver sorununa da sanıyorum çözüm bulunur kimseyi mağdur edeceklerini zannetmiyorum.

Hocam tarih ne zaman belli mi?
Saat 20.00 yani bir saat sonra :D
Bu gece saat 20:00'da. 5700 XT düşünüyorum eğer istediğim kadar indirime girerse. 2070 S ile denk bir kart olduğunu söylüyorlar. Driver sorununa da sanıyorum çözüm bulunur kimseyi mağdur edeceklerini zannetmiyorum.
2800-3000TL altına inmeyecektir. Yine de o fiyatlara iyi bir kart.

Her yorum çok iyi olduğunu söylüyor bu kadar gerçek anlamda fark olacaksa 1660 ti yerine 5700 XT ye geçiş yapabilirim. Sizce fiyat farkına değer mi?

Her yorum çok iyi olduğunu söylüyor bu kadar gerçek anlamda fark olacaksa 1660 Ti yerine 5700 XT'ye geçiş yapabilirim. Sizce fiyat farkına değer mi?

Hocam zaten 1660 Ti 5700XT'nin çapı bir kart değil onun dengi 2070 ve 2070SUPER yani o ikisi arasında cüzi bir fiyat farkı olursa kesinlikle 5700XT düşünmelisiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence izleyin bu videoyu öyle karar verin bazı oyunlarda 2070SUPER bazılarında 5700XT üstün.

XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra isimli kartın çok yüksek sıcaklıklarda çalıştığı belirtilmiş bu durumun bana yatarabileceği sorunlar nelerdir? Kasamda 1 adet 140mm 4 adet 120 mm fan bulunmakta. Kasa Zalman Z11 Plus.
5700 xt alınmıştır konu kilit.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı