uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 21 Nisan 2013 #11 Sebastian dedi: O monitör çok güzel ama çokta pahalı bu nasıl acaba VATAN COMPUTER - SAMSUNG - 21,5'' S22B350H GEN Genişletmek için tıkla... On numara ama bence 22" ve üstü al. Oyunlarda büyük monitör daha iyi oluyor.
Sebastian dedi: O monitör çok güzel ama çokta pahalı bu nasıl acaba VATAN COMPUTER - SAMSUNG - 21,5'' S22B350H GEN Genişletmek için tıkla... On numara ama bence 22" ve üstü al. Oyunlarda büyük monitör daha iyi oluyor.
Berke Megapat Katılım 17 Şubat 2013 Mesajlar 470 Yer Eskişehir 21 Nisan 2013 #12 Mehmet Akif dedi: Saçmalamayın gidip adam 5ms monitör öneriyorsunuz. Olacak iş değil. VX238h tek kelimeyle müthiş bir monitör.(Ben de o monitörü kullanıyorum.) Genişletmek için tıkla... Rahat ol arkadaş o farkı hissetmeyecektir ve benim de arkadaşım. Dedi ki ''Benim bütçem o monitöre yetmez dedi''.
Mehmet Akif dedi: Saçmalamayın gidip adam 5ms monitör öneriyorsunuz. Olacak iş değil. VX238h tek kelimeyle müthiş bir monitör.(Ben de o monitörü kullanıyorum.) Genişletmek için tıkla... Rahat ol arkadaş o farkı hissetmeyecektir ve benim de arkadaşım. Dedi ki ''Benim bütçem o monitöre yetmez dedi''.