2500 TL Civarı Laptop

conugulas

Hectopat
Oncelikle Almanca klavye kullaniyorum.
Uzun zamandir para biriktirip en sonunda 2500 tl yapip bir laptop almaya karar verdim.. Uzun zamandir forumu takip ediyorum, onerilen PC'ler genelde stokta olmuyor. Istanbul'da elden alabilecegim en fazla 2600 tl'yi gecmeyecek bir sistem onerebilecek olan var mı?

Yurtdışı garantisi konusunu bilmemekle beraber olduğunu da sanmıyorum. Çünkü firma bir Türk firması.

Victor alınca ne fark edecek ? Monster al daha iyi Victor alacağına. En azından daha sağlam bir laptop almış olursun. Yurt dışına gideceksen ve bir sorun olduğunda servisini bulabileyim diyorsan MSI alacaksın.

Victor alınca ne fark edecek ? Monster al daha iyi Victor alacağına. En azından daha sağlam bir laptop almış olursun. Yurt dışına gideceksen ve bir sorun olduğunda servisini bulabileyim diyorsan MSI alacaksın.
Intel® Core™ i5-4200M ile Intel Core i7 4710MQ normal bf3,dota 2 gibi oyunlarda arasında çok perforsmans farkları olur mu sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…