2500 TL civarı Rapid triggerlı klavye önerisi

Bütçe
2500
Malzeme kalitesi kötü çünkü. İçini bile bilmiyoruz. Daha iyisi varken niye onu önereyim muratcım. Ben manyetiklerin artısı olmadığını düşündüğümden, ilgili firmadan alırdım dedim. 😇

Buradaki olay bu zaten, örneğin daha iyileri var evet. Ama performans olarak, fark bile edemeyeceği bir fark. Ama insanlar onu istiyorsa yapacak bir şey yok. İçini bilmememizi fixleyen kısım garanti oluyor.

Bloody tavsiye ederim. S87 kullanıyorum. Bloody markasının klavye ve fare için kendi yazılımı var. Bu yazılım ile gelişmiş macro kullanabilirsin. Klavyeye tanımlı 7-8 adet profil önbelleği girebilirsin. Bunlar arasında kolayca geçiş yaparak kullanım alanını geliştirebilirsin.

Bloody tavsiye ederim. S87 kullanıyorum. Bloody markasının klavye ve fare için kendi yazılımı var. Bu yazılım ile gelişmiş macro kullanabilirsin. Klavyeye tanımlı 7-8 adet profil önbelleği girebilirsin. Bunlar arasında kolayca geçiş yaparak kullanım alanını geliştirebilirsin.
Ne oldu yahu neyi beğenmediniz :D

Son düzenleme:

Ne oldu yahu neyi beğenmediniz :D

Niye beğenmedin attınız adama😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı