2500 TL direksiyon seti onerisi

tahademir

Hectopat
Katılım
18 Ocak 2021
Mesajlar
529
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçe 2500 2501 olmaz. 900 derece eger mumkunse debriyaj vites daha iyi olur olmasa da sorun degil. DFGT dusundum ancak hem eski olmasi hem de 2.el olmasi beni korkutuyor. Ne onerirsiniz?
 
Dediğiniz paraya 0 olarak V900 alınır, o da direksiyon çevirmek için. Gerçek deneyimler G29 ve sonrası gibi modellerde başlıyor, ufak farkları saymazsak. H vites dersen 3.3k civarlarına V902 var ancak yine süper önerilen bir model değil. İlindeki 2. model ürünleri test edip alman daha doğru olabilir.
 
Sıfır olarak diğerlerinin dediği gibi sadece Rampage ürünleri bulabilirsiniz. Onları da tavsiye etmem. Hem malzeme kalitesi, hem oyunlarda çıkardığı uyumsuzluk sorunları falan. Anca başınızı ağrıtır.

İlinizdeki ikinci el ilanlara bakmanızı tavsiye ederim. Sanırım bütçenize uygun Logitech G25 bulursunuz. Onu da çok önermiyorum, ilk H vitesli model olduğu için sorunları çok oluyor genellikle. Fakat G27 modelini de vitesli şekilde alabileceğinizi düşünmüyorum bu bütçede.

Şahsen belli bir süre sonra da olsa üstüne ekleyip en azından G27 almaya bakardım. Fakat yine de sorunu olmayan bir G25 bulabilirseniz şansınızı deneyebilirsiniz.

İyi geceler dilerim.
 
Rampage ürünlerini sakın almayın. Gerçekten niye hâlen öneriliyor anlamıyor. O paraları kesinlikle hak etmeyen potansiyometreli yaylı çöpten ibaret. Nedenlerini rehberimde listeledim.
İkinci el temiz G27 bulmaya bakın. Önerdiğim diğer setler rehberimde var.
 

Geri
Yukarı