2500 TL Dizüstü Bilgisayar Tavsiyeleri

DailyTekno

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Bu sene üniversiteye geçtim ve masaüstü bilgisayarıma 'Görüşürüz! ' Demek zorundayım. O yüzden hayatıma entegre edeceğim uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayar arıyorum.

Bilgisayarı günün her saati kullanacağım gibi varsayabilirsiniz. Yazı yazacağım, çoklu sekmeli internet kullanacağım, sürekli yanımda olacak, bazen de Netflix kullanacağım ve bahsini ettiğim günün her saati gibi yoğun bir kullanım sergileyeceğim bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Bütçeyi çok genişletemiyorum ama yaklaşık 2500 Türk lirası. Belki isteklerimle bütçem ters orantılı ancak sizler daha iyi bilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Moralini bozmamak için model yazmadım hepsi düşük özellikli. 2500 civarında birkaç tane model var zaten. İlk laptopum X550VC'ydi.

Asus X540UB-GO072
Asus X540LA-XX1032T
Ben olsaydım kendimi zorlar ASUS X540Ub bunu alırdım.

Bu sene ben de masaüstüne geçicem, ikinci el almak istersen bende şuan Acer Aspire VN7 791g (i5) model laptop var Ankara'daysan laptopa bizzat bakabilirsin. Şuanda piyasada 2500₺ civarına performanslı FHD laptop bulunmuyor.

Bu sene ben de masaüstüne geçicem, ikinci el almak istersen bende şuan Acer Aspire VN7 791g (i5) model laptop var Ankara'daysan laptopa bizzat bakabilirsin. Şuanda piyasada 2500₺ civarına performanslı FHD laptop bulunmuyor.

Tavsiyenizi değerlendireceğim.
Moralini bozmamak için model yazmadım hepsi düşük özellikli. 2500 civarında birkaç tane model var zaten. İlk laptopum X550VC'ydi.

Asus X540UB-GO072
Asus X540LA-XX1032T
Ben olsaydım kendimi zorlar ASUS X540Ub bunu alırdım.

Teşekkürler.

Selam üstad ;

Bu site çöp. MX110 ekran kartını GT 1030 ve GTX 1050 arasında genel olarak konumlandırmaktadır yazısını okuduktan sonra çıktım sayfasından. 2000 ile 2500U fiyatlarda i5 7500U ve Ryzen 3 2200U varken neleri önermiş. :D

Bugün 3300 liralık bir PC aldı arkadaşım. FHD + U tipi işlemci i5 8.gen 4 çekirdekli. FHD Laptoplar çok pahalı. 5000 altı laptopta oyunu unutun zaten. Ekran kartı bildiğin çöp. Hiç olmasa daha iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı