2500 TL Dizüstü PC Önerisi

hakancoskun

Kilopat
Daha fazla  
Uzun uzun masaüstü sistem toplama konularımdan sonra evdeki yer sorunundan dolayı dizüstü bilgisayar almaya karar verdim.

-CS:GO, LOL oyunlarını yüksek ayarlarda.
-GTA V'i orta veya yüksek ayarlarda oynayabileceğim bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum.

İşlemcinin i5 veya i7, 7. Nesil olmasını istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ne diyeceğimi bilemedim. CS:GO'yu yüksek ayarda oynama isteğinin nereden ve neden geleceğini düşünüyorum şuan. Hiçbir oyuncu CS:GO gibi bir oyunu yüksek ayarda oynamak istemez ve 2.500TL değerindeki bir dizüstü bilgisayardan bunu beklemek çok zor.. i7 7. nesil işlemci beklemek gibi

Valla ne diyeceğimi bilemedim. CS:GO'yu yüksek ayarda oynama isteğinin nereden ve neden geleceğini düşünüyorum şuan. Hiçbir oyuncu CS:GO gibi bir oyunu yüksek ayarda oynamak istemez ve 2.500TL değerindeki bir dizüstü bilgisayardan bunu beklemek çok zor.. i7 7. nesil işlemci beklemek gibi
Haklısın biraz fazla şey istemişim. Peki 2500 TL'ye bana hangi dizüstü bilgisayarı önerirsin? İşlemci İ5 veya İ7, 7. Nesil olsun yine ama.

O fiyata i7 7.nesil olmaz.
Anca bu;LENOVO IDEAPAD 510 CORE İ5 7200U 2.5GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W10

Bu laptopta alacağın performans ne olur bilemem.
Güzel ve bana uyguna benziyor, tavsiyen için teşekkür ederim.

Valla piyasayı çok fazla takip etmiyorum açıkcası. Ben şuan Abra A5 V5.2 kullanıyorum 256GB EVO 850 ssd takılı ve şuan satılık. SSD dahil fiyatı 3.000TL düz SSD hariç 2.600TL SSD hariç fiyatında pazarlık olabilir ama i7 5. nesil işlemci var. CS:GO düşük ayarda 150-180 arası fps alıyorum arada bir drop yediğim oluyo. Diğer türlü 2.500TL'ye sıfır bilgisayar ne alabilirsin bilmiyorum.

Valla piyasayı çok fazla takip etmiyorum açıkcası. Ben şuan Abra A5 V5.2 kullanıyorum 256GB EVO 850 ssd takılı ve şuan satılık. SSD dahil fiyatı 3.000TL düz SSD hariç 2.600TL SSD hariç fiyatında pazarlık olabilir ama i7 5. nesil işlemci var. CS:GO düşük ayarda 150-180 arası fps alıyorum arada bir drop yediğim oluyo. Diğer türlü 2.500TL'ye sıfır bilgisayar ne alabilirsin bilmiyorum.
Oyun performansına göre değil de belirttiğim özelliklere göre hangi laptobu almalıyım? Batarya da önemli benim için bunu da ekstra olarak belirteyim.

Bence senin en başta ne istediğine bi karar vermen gerekir. Sonuçta konuyu açarken oyun performanslarına da değinmişsin. 2.500TL'ye ne alacağım diye soracak olursan eğer maalesef öyle bir alternatif yok gibi.. Yukarıda arkadaşın belirtmiş olduğu ürünü tekrar gözden geçir bence..

Bence senin en başta ne istediğine bi karar vermen gerekir. Sonuçta konuyu açarken oyun performanslarına da değinmişsin. 2.500TL'ye ne alacağım diye soracak olursan eğer maalesef öyle bir alternatif yok gibi.. Yukarıda arkadaşın belirtmiş olduğu ürünü tekrar gözden geçir bence..
Tamam teşekkür ederim.

Dell Inspiron 5567 Intel Core i5 7200U modelinde karar verdim, şuan sipariş vericem. Sizce iyi seçim mi?

@Baki Delibaş @NightMareX @Pantheon

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı