2500 TL DRAM'li M.2 SSD Önerisi

Bütçe
2500

CanKyra

Hectopat
Anakart
BioStar B460 GTA
Merhaba arkadaşlar, 2500 TL bütçem var 1 TB M.2 SSD bakıyorum anakartım gen3 X4 destekliyor. Windows kuracağım için DRAM olmasını istiyorum önerisi olan var mıdır? Bir de DRAM o kadar önemli bir şey mi genelde oyun oynuyorum ama dediğim gibi Windows kuracağım için önemli midir?

Merhaba arkadaşlar, 2500 TL bütçem var 1 TB M.2 SSD bakıyorum anakartım gen3 X4 destekliyor. Windows kuracağım için DRAM olmasını istiyorum önerisi olan var mıdır? Bir de DRAM o kadar önemli bir şey mi genelde oyun oynuyorum ama dediğim gibi Windows kuracağım için önemli midir?

Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Öneririm DRAM bulunmakta. Onun dışında aslında gerekli değil. DRAM önemi yüksek GB dosyalar indirmek ve kurmak için önemlidir. Zaten en önemlisi de dediğin gibi işletim sistemi kurulacaksa gerekiyor. Onun dışında gerekli değil.

DRAM, Geçici verilerin depolandığı bir kısım. SSD ve NAND yongaları DRAM sayesinde daha iyi çalışır. Ayrıca da dosya aktarımı v.s hız dalgalanmaz dengede olur.

Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe öneririm DRAM bulunmakta. Onun dışında aslında gerekli değil. DRAM önemi yüksek GB dosyalar indirmek ve kurmak için önemlidir. Zaten en önemlisi de dediğin gibi işletim sistemi kurulacaksa gerekiyor. Onun dışında gerekli değil.

XPG Spectrix S40G AS40G-1TT-C PCI-Express 3.0 1 TB M.2

Hocam bunun hakkında ne düşünüyorsunuz galiba bunda da DRAM varmış ve fiyatı da fena değil okuma yazma değerli diğerinden daha yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı