2500 TL FX 8350 Bilgisayar Toplama

brktyln

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Yukarıdaki sisteme ek şu an kullandığım Zotac GTX470 ekran kartını kullanıcam geçici olarak. Sizden ricam bir yanlış ya da eksik mevcutsa belirtmeniz. Önerilere açığım ancak 2500 tl'yi de aşmak istemiyorum. Teşekkürler.

upload_2016-1-25_23-58-38.png

Everest kasayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Zalman z3 plus işinizi görür pek bir fiyat farkı bulunmuyor aralarında 30 tl gibi bir rakamdı sanırım, fakat su soğutmayı ileri de 120x120 bir radyatör olarak güncellemek isterseniz kasanın tavan yapısı pek uygun değil onu da belirtmek isterim, en güzel özelliği ekran kartını sabitleme aparatı bulunuyor. AMD sistemi de tavsiye etmiyorum fakat bütçeniz elverdiği kadar topladığınız için o konuya saygı duyarım hali hazırda bende bir AMD kullanıcısıyım fx8350 overclock 4.2 Ghz kullanıyorum ekran kartım MSİ 280x ve oyunlarda hiç akıcı bir performans alamıyorum maalesef imkanın var ise biraz daha erteleyip intel alabilirsin bu benim düşüncem ama illaki de alacaksanız ana kart gayet güzel bende aynısını kullanıyorum ve işin hakkı verilmiş o konuda şüpheniz olmasın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı