İyi günler, Gaming klavye bakıyorum da pek bir fikrim olmadığı için size sormak istedim. Bütçem 2500+ ve Blue Switch olması önceliğim (Razer için Green sanırım). Şimdiden çok teşekkür ederim!
Sesinden ve hissiyatından ötürü(daktilo sesi hoşuma gidiyor), boyut hiç önemli değil ama benim baktığım bazı klavyelerde numpad sayıları yoktu o olsa iyi olur.
Sesinden ve hissiyatından ötürü(daktilo sesi hoşuma gidiyor), boyut hiç önemli değil ama benim baktığım bazı klavyelerde numpad sayıları yoktu o olsa iyi olur.
Direk daktilo sesi istediğinizi söyleseydiniz keşke.
Tactile Switch de önerebilirim.
Numpad olmasını istiyorsanız Full klavye alacaksınız ama önermem.
Bütçenize göre birazdan öneri yapacağım. @niizuma457
Yalnızca US$87.99, en iyi GamaKay LK67 Mekanik Klavye 67 Tuşlar RGB Gateron Anahtarı Çalışırken Değiştirilebilir %65 Programlanabilir Üçlü Mod Kablolu bluetooth 5.0 2.4GHz NKRO PBT XDA Profil Tuşları Oyun Klavye Döndür Düğmeli Özel Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
tr.banggood.com
Sarı Switch seçerek alabilirsiniz clicky değil ama istediğiniz sesi karşılayacaktır zaten clicky Switch'ler kafa ütülüyor bir yerden sonra.
Ya da.
Yalnızca US$99.99, en iyi FENER IK75 Klavye Özelleştirilmiş Kit 82 Tuşlar Çalışırken Değiştirilebilir 75% RGB Kablolu bluetooth 5.0 2.4GHz Üçlü Mod PCB Montajı Kap Yarı Saydam Sütlü Beyaz Kılıf online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
tr.banggood.com
Üstüne daktilo temalı clicky bir Switch de takabilirsiniz.