birinsan23 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 82 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #11 BerkeP dedi: Anakart değil kasanın modeli ne? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok 7 yıl önce aldığımız için o bilgiler de yazmadığı için bilemiyorum.
BerkeP dedi: Anakart değil kasanın modeli ne? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok 7 yıl önce aldığımız için o bilgiler de yazmadığı için bilemiyorum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 26 Kasım 2020 #12 Sığabilir o kart. Hatta yüksek ihtimalle sığar. 2 fanlı bir kartın o kasaya sığmaması için çook küçük olması gerek.
Sığabilir o kart. Hatta yüksek ihtimalle sığar. 2 fanlı bir kartın o kasaya sığmaması için çook küçük olması gerek.
birinsan23 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 82 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #13 BerkeP dedi: Sığabilir o kart. Hatta yüksek ihtimalle sığar. 2 fanlı bir kartın o kasaya sığmaması için çok küçük olması gerek. Genişletmek için tıkla... Sığmaması için küçük olması gerek derken? Anlayamadım.
BerkeP dedi: Sığabilir o kart. Hatta yüksek ihtimalle sığar. 2 fanlı bir kartın o kasaya sığmaması için çok küçük olması gerek. Genişletmek için tıkla... Sığmaması için küçük olması gerek derken? Anlayamadım.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 26 Kasım 2020 #14 birinsan23 dedi: Sığmaması için küçük olması gerek derken? Anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım. Kasanızın uzunluğunu ölçün.
birinsan23 dedi: Sığmaması için küçük olması gerek derken? Anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım. Kasanızın uzunluğunu ölçün.