2500 TL kadar monitör önerisi

Görmüşsünüzdür ama bir değerlendirin. Bu ürünün 24" 1K MO0delinin yorumları çok iyi. Muhtemelen bu da iyidir. Ben HP markasını sevmesem de masamda 2 tane monitörünü kullanıyorum iş yerinde ve memnunum.
 
SAMSUNG LC27JG54QQMXUF 27'' 144Hz 2K QHD FreeSync Çerçevesiz Curved VA Oyuncu Monitör
İncelemelerine bakmadım ama güzel gibi.İncelemelerine bakın derin.2249tl mediamarkta.
 

Şuan stokta yok ama gelirse kaçırma sakın. Hem bütçenin de altında bir monitör.
evet inanılmaz güzel gözüküyor bu fiyata ancak benim için 240 hz anlamsız. Csgo- lol vs gibi oyunlardan ziyade BF1-Rust gibi 150 fpsin bile zor alınabileceği oyunlar oynuyorum. 144hz yeterli benim için, 240 Hz yerine 2K görüntüyü tercih etmek daha mantıklı geliyor

2K 144Hz VA ve kavisli.
Tek eksisi 4ms olması ama bu bütçede göz arda edilebilir.

Ms için linkteli gibi dandik Casper tarzı markalara veya TN'ye yönelmeye değmez.
şuanda 75Hz 1ms Asus monitör kullanıyorum. 144hz 4ms'e geçecek olursam, ne gibi bi değişiklik hissederim? 4ms çok da yavaş gelmiyor açıkcası ama tecrübe eden birinden duymak daha mantıklı
Görmüşsünüzdür ama bir değerlendirin. Bu ürünün 24" 1K MO0delinin yorumları çok iyi. Muhtemelen bu da iyidir. Ben HP markasını sevmesem de masamda 2 tane monitörünü kullanıyorum iş yerinde ve memnunum.
TN panel almayı düşünmüyorum açıkcası teşekkür ederim
 
Ben bunu tercih ederim, 2K 165 Hz.
Panel'i Monster'daki ile aynı.
İkisi de aynı monitör, marka farklı.
Bu ise 1080p 240 Hz yerine 2K 165 Hz hali.
Bence gayet güzel, alınabilir.
Eğer güvenemiyorsan bunu öneririm.
Bütçeyi çok zorlamayayım diyorsan da bu.
 
Benim önerim, bu fiyata monitör istiyorsan, monitöründe kesinlikle G-SYNC veya FreeSync olması gerekir-tabii ekran kartın NVIDIA ise G-SYNC, AMD ise FreeSync desteklemesi gerekir.-Bu teknolojiler FPS'in monitörün hertz'ini geçtiğinde ekranda oluşabilecek yırtılmaları, siyahlıkları engeller ve "monitörün hertz'inden fazla fps'in varsa monitörün hertz'i kadar fps hissedersin" olayını biraz da olsa kaldırır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı