2500 TL klavye önerisi

Bütçe
2000-3000

ouuzz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben yeni klavye almayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir?%65-85 arasında olursa sevinirim. Yön tuşları olsun. Eğer çok fark varsa kalitede %65 olursa sevinirim. F tuşlarını çok kullanıyorum çünkü. Önerileriniz nelerdir? Bütçe az artabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben yeni klavye almayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir?%65-85 arasında olursa sevinirim. Yön tuşları olsun. Eğer çok fark varsa kalitede %65 olursa sevinirim. F tuşlarını çok kullanıyorum çünkü. Önerileriniz nelerdir? Bütçe az artabilir.

Manyetik mi istiyorsun mekanik mi?

Ağır FPS oynuyorsan jet 75 al geç. Genel kullanım için ise.
Almanızı öneririm.

TKL ama güzel klavye indirim koduyla 2400'e inebiliyor yanılmıyorsam VGN V87 Mekanik Klavye

Merhaba ilk olarak siyah renkte almayı düşünüyordum ve pek anlamıyorum ama MAD68'i önermişkerdi bana onda snap tap varmış bir de Wooting diye bir olay varmış bunlar nedir ve ne seçmeliyim FPS oyunlarınıda hikayeli oyunları da çok oynuyorum mekanik olması önemli değil ne yapmalıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı