2500 TL Laptop Tavsiyesi

westernzei61

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2014
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese kolay gelsin. Arkadaşlar 2400-2500 Tl civarı laptop arıyorum. Ama amacım sırf oyun oynamak değil. Benim için öncelikle bilgisayarın işlem hızı ve ısınma sorununun olmaması çok önemli. Mümkünse çok az ısınsın. Oyun tabi oynayacağım ancak Bf4, Watch Dogs gibi oyunları ultrada oynama fantezim yok. Medium yeter. Bu sene ya inşaat ya da makine müh. yazacağım. Sanırım programlarda da lazım olacak.Bilgisayar donanımı hakkında çok bilgim yok. Yanlış konuşursam kusura bakmayın.

Şu 2 laptop arasında kaldım:
Tasarıma da önem veriyorum. Asus bu anlamda gayet iyi. 2 seneye kadar SSD takabilirim. Takmak için pc'yi biraz dağıtmak gerekiyormuş. Direk ssd giriş yeri yok sanırım. Msi'a bakmadım ssd konusunda ama çoğuna takıldığı gibi buna da takılıyordur herhalde. Asus'a yatkın olmamın nedeni i7. Gerçi i7 4.nesil ve i5 4.nesil'in oyun ve multimedyada ayrı ayrı nasıl fark ediyor bilgilendirirseniz sevinirim.

Alternatif olarak da şunlar var ama sıcak değilim:
MONSTER® ABRA A5 V2.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA
LENOVO Y510P 59407130 i7-4700MQ 2.4GHz 8GB 1TB(8GB SSHD) 2GB+2GB GT755M SLI 15.6" Windows 8 Notebook | hızlıal.com

Burda da monster'ın tasarımı hoşuma gitmedi. Simsiyah mat bir laptop. Donanımsal olarak harika tabi. Lenovo y510'da 755m Sli Gtx performansı gösteriyormuş. Ama forumlarda 2.ekran kartının ısındığı yazıyor. Bu sorun çözülüyorsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Gtx ekran kartı serisi olmasını şart görüyorum. Soğutucusu ve tarasımı da güzel olmalı. Multimedia'da mümkünse hiç takılmasın. Sizin bu konuda üsttekilerden kesin al dediğiniz var mı? Yoksa başka önerileriniz varsa bekliyorum. Cevaplar için teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı