2500 TL monitör dahil iş için sistem toplama

İkinci el toplayabilirsiniz.

İkinci el.
Ryzen 2200G Ryzen 3 2200g - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 761330032
A320 anakart 300.
Sıfır 8 GB 3000 MHz DDR4 RAM 250.
Sıfır apacer panter 240 GB SSD 270.
Ranker virgo kasa sıfır 350.
500W kaliteli bir marka sertifikasız PSU bulabilirsiniz 150-200 civarı.
Bir de ikinci el 21.5 monitör buldunuz mu tamamlanır.

Bu PC market için olacak barkod okuma cihazi gibi cihazlar kullanılacak bu yüzden çok performanslı bir PC'ye gerek yok monitör çözünürlüğü 1440X900 ve çok fazla düşmeden bu çözünürlüğün altı olabilir ve RAM 4 GB olabilir stok fanlı işlemci olursa iyi olur 2500 TL'yi çok fazla olmamak şartıyla geçebilir.
 
Gene imkansız, ve aşırı kısılmış olur verdiğiniz fiyata değmez. Dediğim parçaları ikinci el - sıfır karışık toplarsanız Sahibinden, Letgo gibi sitelerden çok daha uyguna gelir ve bütçenize uygun olur ve daha iyi performans verir. Bu arada önemli olan performans değil diyeceğinizi biliyorum ama 3400G eklerim anakart sıfır olarak zaten 500 TL altı değil RAM desen düşürsen SSD yerine 500 GB HDD dandik güç kaynağı olan 500W ışıklı bir çin malı kasa ve monitör gene sıfır bulunmaz. O Yüzden ikinci el - sıfır karışık toplamak daha uyguna gelir ve iyi olur.
 
M
Gene imkansız, ve aşırı kısılmış olur verdiğiniz fiyata değmez. Dediğim parçaları ikinci el - sıfır karışık toplarsanız sahibinden, Letgo gibi sitelerden çok daha uyguna gelir ve bütçenize uygun olur ve daha iyi performans verir. Bu arada önemli olan performans değil diyeceğinizi biliyorum ama 3400G eklerim anakart sıfır olarak zaten 500 TL altı değil RAM desen düşürsen SSD yerine 500 GB HDD dandik güç kaynağı olan 500W ışıklı bir Çin Mali kasa ve monitör gene sıfır bulunmaz. O yüzden ikinci el - sıfır karışık toplamak daha uyguna gelir ve iyi olur.

Peki marka PC sağlıklı olur mu?
 
Marka PC'ler size dediğim işlemleri yapıyor. İ5 Adı altında İntel Core İ5 ama birinci nesil aşırı kötü bir işlemci takıp 8 GB adı altında DDR3 düşük MHZ bir RAM takıp yanına da 4 GB ekran kartı deyip R7 240 4 GB bir dandik ekran kartı takıyorlar al sana marka PC. Onlar da marka falan değil Turbox, Izoly falan. Yani kısacası onlar da ikinci el toplayıp birleştirip yolluyorlar ama en dandiklerini.
 
Marka PC'ler size dediğim işlemleri yapıyor. i5 adı altında Intel Core i5 ama birinci nesil aşırı kötü bir işlemci takıp 8 GB adı altında DDR3 düşük MHz bir RAM takıp yanına da 4 GB ekran kartı deyip R7 240 4 GB bir dandik ekran kartı takıyorlar al sana marka PC. Onlar da marka falan değil Turbox, Izoly falan. Yani kısacası onlar da ikinci el toplayıp birleştirip yolluyorlar ama en dandiklerini.

Zaten ilk aldığmız PC marka idi 2. gün bozuldu. O yuzden toplama pc almaya karar verdim acele ediyorum o yüzden parçalar sıfır olmalı vatan bilgisayar dan almayı düşünüyorum depolama olarak 240gb ssd yeter kasanın ışıklı falan olmasına gerek yok dediğim gibi sadece barkod satış programı gibi programlar kullanılacak yani ağır programlar kullanılmayacak ram ler mhz bence çok yüksek olmasına gerek yok bütce 3000 tl olabilir
 

Yeni konular

Geri
Yukarı