2500 TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

thehobbit

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 2500 TL bütçem var, beni 3-5 sene idare edecek bir sistem toplamak istiyorum. Bana monitör dahil bi sistem önerir misiniz?
 
2566tmonitördahil.png
•Önermiş olduğum sistemin monitörü seni uzun süreler götürecektir;
Dvi + 2xHDMI + Display
i3 6100 ve Rx 470 kombinasyonu da yapılabilir ancak geleceğe yönelik bir yatırım olmaz, şuan bile birçok oyunda cpu kullanımı bu işlemci ile %100'leri görebiliyor.
•Rx 460'ın incelemesini technopat anasayfa da görebilirsin, total war warhammer gibi sistemin her bileşenini zorlayan bir oyunda bile 1080p high'de 50fps veriyor, ekran kartı seni tatmin edecektir.
•Anakart sınıfının en ucuz gaming anakartı diyebiliriz, alternatifler çoğaltılabilir ancak bu yeterlidir.
•hdd 1tb=1.000Gb - 7200rpm ve 64mb önbelleği ile en önemlisi fiyatı ile en çok tercih edilenler arasında.
•Ram'lerde CL değeri önemlidir, Recep Baltaş'ın bu konuyla ilgili bir yazısı vardı, en kısa anlatımla cl değeri düştükçe performans artıyor, ddr4 ramler için CL14 iyidir, fiyatıyla da en cok tercih edilen ram'ler arasındadır.
•İşlemci Skylake i5 6. nesil, gayet güçlü bir işlemci. Kasa ve PSU içinde yine sinerji'nin sayfasında resimlerine bakabilirsin, gayet dengeli, güçlü ve güncel bir sistem. Sistemi uzun süre kullanmak istiyorsan, işlemciyi i3 6100 almanı tavsiye etmem.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı