2500 TL mouse önerisi

Bütçe
2500

BayPloxy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba elimde Delux M800 Pro var değiştirmeyi düşünüyorum. AJ159 Pro dusunuyorum, şarj ünitesi olması önemli benim için. Önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu görmüştüm ama şarj ünitesi yok zaten elimdeki mouse iyi sade kemik bir sorunu var o yüzde yenisini alacağım

Merhaba elimde Delux M800 Pro var değiştirmeyi düşünüyorum. AJ159 Pro dusunuyorum, şarj ünitesi olması önemli benim için. Önerileriniz var mı?

M800 Pro yerine AJ159 alınır mı? Daha kötü olmasın yeter.

Bunu görmüştüm ama şarj ünitesi yok zaten elimdeki mouse iyi sade kemik bir sorunu var o yüzde yenisini alacağım.

M800 Pro yerine AJ159 alınır mı? Daha kötü olmasın yeter.

AJ159 stoku yok ayrıca benim dediğimi al bir de bekle para biriktir donglesini al 10 numara sensörü IPS çok güzel.

Ajazz Aj modelleri alınmaz kronik. Pro'su az kronik ama o fiyata değmez. Darmoshark M3S Pro bakabilirsiniz Wraith'den ancak şarj ünitesi yok neden şarj üniteli istiyorsunuz?

Benim dediğim daha iyi hocam.
Dediğiniz mouse kalem pil ile çalıştığı için gereksiz ağırlık yapıyor. Ayrıyetten her ay mouse pili değişmeyle masrafa giriliyor. Bu fiyat bandında en iyileri R1 Pro-Pro Max veya Darmoshark M3 Pro. Diğer mouselar + - farkından birer tık geride kalıyor bu mouselara göre.

Yeni konular

Geri
Yukarı