![]()
Razer Viper V3 HyperSpeed Mouse
Razer Viper V3 HyperSpeed Mouse RZ01-04910100-R3M1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Merhaba elimde Delux M800 Pro var değiştirmeyi düşünüyorum. AJ159 Pro dusunuyorum, şarj ünitesi olması önemli benim için. Önerileriniz var mı?
Bunu görmüştüm ama şarj ünitesi yok zaten elimdeki mouse iyi sade kemik bir sorunu var o yüzde yenisini alacağım.
M800 Pro yerine AJ159 alınır mı? Daha kötü olmasın yeter.
Merhaba elimde Delux M800 Pro var değiştirmeyi düşünüyorum. AJ159 Pro dusunuyorum, şarj ünitesi olması önemli benim için. Önerileriniz var mı?
Aj139 gördüm o nasıl bir mause bilginiz varmı?ASUS TUF GAMING M4 Wireless Gaming Mouse
kampanyalı ASUS TUF GAMING M4 Wireless Gaming Mouse özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.sanalmarketim.com
Şarj ünitesi yok fakat ben çok memnunum elime güzel oturuyor. Şarj üniteli düşünmezseniz güzel bir mouse.
bilgim yok hocam o mouse hakkındaAj139 gördüm o nasıl bir mause bilginiz varmı?
Bilgim yok hocam o mouse hakkında.
Dediğiniz mouse kalem pil ile çalıştığı için gereksiz ağırlık yapıyor. Ayrıyetten her ay mouse pili değişmeyle masrafa giriliyor. Bu fiyat bandında en iyileri R1 Pro-Pro Max veya Darmoshark M3 Pro. Diğer mouselar + - farkından birer tık geride kalıyor bu mouselara göre.Benim dediğim daha iyi hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.