2500 TL oyun bilgisayarı önerisi

Bütçe
2500 TL

Ali&

Femtopat
Merhaba. GTA 5'i akıcı oynatacak şekilde bir bilgisayarım olsun istiyorum. Bütceyi az da olsa gecebilir. Şimdiden teşekkürler. (monitör dahil değil sadece kasa)

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buna bakabilirsin monitör dahil.

G.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000MHz DDR4 F4-3000C16S-8GVRB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2tane)

Not: Kasada Aerocool VX Plus 500W var

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Demin başka arkadaşa önerdim bu sistemi

Arkadaşın attığı sistemlere bakmayın 1. Nesil i7 işlemci koyunca iyi sistem olmuyor. Bu sistemler 2. El
ve içinde C4 PSU mevcut.

G.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000MHz DDR4 F4-3000C16S-8GVRB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2tane)

Not: Kasada Aerocool VX Plus 500W var

Demin başka arkadaşa önerdim bu sistemi

Ellerinize sağlık. Bu sistemi tercih edebilirsiniz.

Farklı bir ekran kartı olabilir mi acaba? mesele nvidia markasından bi ekran kartı
Eğer bütçenizi 2650 TL yapabilirseniz;

Ekran kartı:

İşlemci:
Anakart:
Tercih edebilirsiniz.
SSD, RAM, ve Kasa aynı kalabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı