canbeyxd
Hectopat
İ7 2.93Ghz 8Gb Ram 500 Hdd 4Gb 1050TI E.K.Oyun Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri tamam arkadaşlar özelliklerine bakmadım linç kotam doldu.
Şu anki bilgisayarımdaki ram miktarı 4 GB. 4 GB daha almayı düşünüyorum. bu dediklerinizle beraber bütcemin altında oluyor.Eğer bütçenizi 2650 TL yapabilirseniz;
Ekran kartı:
![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
İşlemci:
Anakart:![]()
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Tercih edebilirsiniz.Asus Prime A320M-F AMD A320 AM4 DDR4 3200 VGA USB3.1 mATX Fiyatı
Asus Prime A320M-F AMD A320 AM4 DDR4 3200 VGA USB3.1 mATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
SSD, RAM, ve Kasa aynı kalabilir.
Sonda yazdığıma dikkat etmediniz sanırım.Şu anki bilgisayarımdaki ram miktarı 4 GB. 4 GB daha almayı düşünüyorum. bu dediklerinizle beraber bütcemin altında oluyor.
Kusura bakmayın. Benim hatam.Sonda yazdığıma dikkat etmediniz sanırım.
Merhaba. GTA 5'i akıcı oynatacak şekilde bir bilgisayarım olsun istiyorum. Bütceyi az da olsa gecebilir. Şimdiden teşekkürler. (Monitör dahil değil sadece kasa)
Teşekkür ederim. İnceleyeceğim.AMD R3 3200G-AMD RX VEGA ONBOARD EKRAN KARTI-MSI A320M-A PRO-240GB SSD-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R3 3200G-AMD RX VEGA ONBOARD EKRAN KARTI-MSI A320M-A PRO-240GB SSD-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Öneririm ileride ekran kartı takarsınız ya da işlemci yükseltirsin on numara PC olur. Belki kasayı değiştirirsin.
Eğer ekran kartı istiyorsan Xeon E5450 ve GTX 750 Tİ kombinasyonunu yapabilirsin.Farklı bir ekran kartı olabilir mi acaba? mesele nvidia markasından bi ekran kartı
O sistem alınmaz bulaşmayın. İçinde Everest markalı C4 mevcut. SSD kronik sorunlu. Benim dediğimi yaparsanız daha fazla performans alırsınız.Bir şey değil![]()
Seni linç ettiğimiz falan yok. İnsanlara yanlış bilgi verip, paralarını çöpe attırıyorsunuz.İ7 2.93Ghz 8Gb Ram 500 Hdd 4Gb 1050TI E.K.Oyun Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri tamam arkadaşlar özelliklerine bakmadım linç kotam doldu.
O sistem alınmaz bulaşmayın. İçinde Everest markalı C4 mevcut. SSD kronik sorunlu. Benim dediğimi yaparsanız daha fazla performans alırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.