2500 TL oyun bilgisayarı önerisi

Anakartı dediğiniz ile değiştirdim. O RAM stokta var gözüküyor. Ayrıca dediğiniz gibi ekran kartı normalde 1050 TL diyor, fakat sepete eklenince 890 TL olarak gözüküyor. Toplam ücrette ise KDV dahil yazıyor. Bu konuda beni aydınlatır mısınız? Yani hangi fiyat geçerli?

Tamam o zaman.

Sepette KDV hariç fiyat çıkar.

Sağ altta ise KDV ekleniyor. Toplam fiyat var orada. Gerçek fiyat o.

1492524829139.png
1492524833300.png
1492524836592.png
1492524840689.png

Herşey için teşekkürler. Sistemi bu ay içerisinde sipariş edeceğim. Son olarak Viewsonic VX2257-MHD 1ms 75hz monitör alsam sıkıntı çıkarır mı?

@xtrax GTX almak istemiyorum. RX daha çok hoşuma gidiyor açıkçası. Monitör ile birlikte kullanacağım, en son yukarda söylediğim gibi. Yine de sağolun.

@Silinen üye Sistemin son halini atında gözümüz şenlensin hocam :kedi:

Çıkacağını sanmam. Çıkmaması gerek.

ÖNERİ.PNG

@Neko Son hali budur. Bellek 2133 ve 2400 arasında fark ne? Değiştirmem gerek mi 2400mhz ile? Ayrıca stokta yokmuş bu RAM. :cry:

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerek yok çünkü o anakart en fazla 2133MHz kullanabiliyor ^^

2400 alırsan 2133 olarak çalışacak yani.

Bu arada sistem de sistem yani ;)

Sayenizde sağolun. Hayırlısı herşeyin. Fakat RAM gerçekten stokta yok. Ne ile değiştiriyim? Farketmez heralde başka bir 8GB 2133MHz RAM ile değiştirsem.

Biliyordum :kedi:

G.skill Value var, Kingston Value var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı