2500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Önerisi

Raged

Kilopat
Katılım
29 Temmuz 2016
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar arkadaşlar umarım bu tarz konular sizi baymamıştır, sistem toplamak hakkında hiç bir bilgim bulunmadığını varsayarsak kendi konumu açmamın daha uygun olacağını düşündüm. Bütçem 2500 lira belki biraz daha esnetebilirim emin değilim. Monitör, klavye ve diğer bilgisayar bileşenleri elimde mevcut. Bir de sorum var RX 480 ekran kartıyla bu bütçeye uygun sistem toplanabilir mi acaba diye de sormak isterim size.Bahsettiğim ekran kartıyla olsun ya da olmasın tüm sistem önerilerinize açığım, hepinize teşekkür ederim şimdiden.
 
Benimde durumum seninle aynı şekilde 2500tl bütçe RX 480 için yeterli mi acaba. Bekleyelim arkadaşların cevaplarını :)
 
Bu ay içinde kendime alacağım sistem. Sistem hakkında bir sürü araştırma yaptım sadece bu resimdekinden farklı olarak benim alacağım sistemde Zalman Z3-Plus var. Fiyatı 2500 TL'ye netleştirmek için kasayı AEROCOOL V2X RED seçtim ama bu seçtiğimde kaliteli bir kasa emin olabilirsiniz (y).
sistem.PNG
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı