2500 TL Oyun laptopları: MSI, ASUS, Monster

mertcan67

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2014
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kolay gelsin oyun için bir laptop almak istiyorum. Bütçem 2500 civarı daha fazla bir bütçem yok.4 tane laptop belirledim biraz araştırmalardan sonra hangisi almalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle şunu söyliyim tüm oyunları ultrada açsın diye bir takıntım yok benim high-medium yeterlidir. Yardımlarınızı bekliyorum
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende normalde Monster önerirdim ama dün ilk defa inceleme fırsatı buldum. Arkadaşım almış. Kasa plastiği kalitesiz duruyordu buyuk ihtimal elimi koyduğum yerler kararacak dedim ama o kadar sorun değildi benim için performans önemli diyordum. Ama arkadaki Monster yazısının düz olmadığını farkettim dikkatlice bakınca bu yazının bizim bildiğimiz sıradan yapıştırmalı harfler olduğunu anladım. Daha ilk haftasında harfler sökülmeye başlamış. Diyebilirsiniz şimdi buna mı taktın diye. Evet biraz taktım açıkçası sonuçta 2500 tl para vereceğim çin malı ürün gibi markayı yapıştırma harf yapmışlar daha neler :) Bunlar bilgisayarı elime ilk aldığımdaki izlenimlerim. MSI bir bilgisayarı inceleme fırsatı bulamadım o konuda bir yorum yapmam ama Monster yeteri kadar kalitesiz geldi gözüme. İki ürün arasında kararsızdım ama Monster'ı inceleyince MSI'da karar kıldım.
 
MSI GE60 kullanıcısıyım. Yaklaşık 6 önce araştırıken her ikisini de yakından inceleme fırsatı buldum. MSI'ın kasa kalitesi, Monster'dan çok daha iyi. Hatta hiç alakaları yok diyebilirim. MSI'daki Stellseries oyuncu klavyesi de çok kullanışlı. GE60'ı kesinlikle öneririm.
 
Epeydir GX70 kullanıyorum. 900M serisi gelince 970M'li modeline terfi ederim. MSI genel olarak iyi. Perfromans olarak herhangi bir sorun yaşamadım. Özellikle soğutması çok iyi. Oyunlarda maksimum 80 dereceyi gördüm. Laptop'la birlikte gelen sırt çantısının içinde sürekli yanında taşıyorum. Kasası çok sağlam. 2500 tl ile GE60 2PC alırsan, seni uzun süre rahat ettirir:

MSI GE60 2PC-091XTR Apache i5-4200H 2.8GHz 8GB 1TB 2GB GTX850M 15.6"
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı