2500 tl bütçem var yeni bir bilgisayar alacağım. Render ve oyun bilgisayarı olacak oyunlarda yüksek performans almak istiyorum mesela battlfield 4 te full hd ultrada 60fps den fazla. Aklımda şu sistem var sizce de uygun mudur ?
2500 tl bütçem var yeni bir bilgisayar alacağım.Render ve oyun bilgisayarı olucak oyunlarda yüksek performans almak istiyorum mesela battılfield 4 te full hd ultrada 60fps den fazla.Aklımda şu sistem var sizdece uygunmudur ?
Apu koymamın sebebi performans için apunun içindede bir ekran kartı var ve "k" ibaresi var yani daha rahat overclock demektir bu böyle yapmam daha mantıklı değil mi ?
i5lerin fiyatları biraz pahalı oluyor bütçede 2500 bile zor 2000 diye arıyordum 2500 çıktı ama zorlayıp alabilirim ama dahada yükselirse alabilme sürem artar.
Üst üste niye konu açıyorsunuz? APU toplamayın dediğimiz için mi? Madem önerilerimizi dikkate almayacaksınız niye soruyorsunuz? Amacınız "Bu sistem çok iyi olmuş, kaçırmayın" diyecek arkadaş buluncaya kadar konu açmak mı?
Evet bu doğru ama render ve oyun performansı için gtx 760 yeterli. Apu'nun içindeki grafik işlemciyi render ve oyun için kullanmak biraz saçma olur harici bir ekran kartı varken.