Selamlar, 2500 TL'lik sisteme ihtiyacım var. Öyle ağır oyunlar oynamayacağım klasik CS 1.6, Wolfteam, CS:GO vs. gibi. 2500 TL'lik sistem önerilerinizi bekliyorum. Bunun 500 TL'si monitor, klavye, mouse gibi ekipmanlara gidecek. Teşekkürler.
Geleceğe dönük ve isteklerinizi karşılayacak bir sistem olduğunu düşünüyorum. Geriye kalan yaklaşık 600 TL ile de 1080p monitör ve keyfinize göre diğer ekipmanları alabilirsiniz.
Geleceğe dönük ve isteklerinizi karşılayacak bir sistem olduğunu düşünüyorum. Geriye kalan yaklaşık 600 TL ile de 1080p monitör ve keyfinize göre diğer ekipmanları alabilirsiniz.
CS:GO gibi oyunlar bu sisteme çerez gelecektir. Yeni çıkan oyunları çok rahat açan bir sistem. Ekran kartıyla önerdiğim monitör tam uyumlu çalışacak. Display Port ile bağlayıp FreeSync özelliğini açarsın. Elinizi çabuk tutun ürünler stokta zor duruyor.
Hayır değiller. Bu bütçede internetten sipariş etmek zorundasın. Dışarıdan bulamazsın. Bir bilgisayarcıya gitsen bu sistemi 2500 değilde en az 3500'e toplayacaktır sana. Halbuki o da internetten sipariş edip toplayacaktır sana.