2500 TL Sistem Önerisi

astin2626

Kilopat
Katılım
23 Haziran 2014
Mesajlar
174
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, 2500 TL bütçeye göre bir oyun bilgisayarı toplamanızı rica ediyorum. Bilgisayar toplama konusunda bilgim pek yok o yüden sizlerden rica ediyorum. Bu arada bir abim alacak bu sistemi benden rica etti yarın sistemi alacakmış nerden almasını konusunda da yardımcı olursanız sevinirim. Birde aldığı yer sistemi toplayıp hazır hale getirir mi ?
Not:2500 TL içine sadece klavye, mouse ve kulaklık dahil olmayacak geriye kalan her şey dahil olacak.
 
@ckr cenker: sistem topladığınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar üstte toplanan sistem sizce nasıl ? Sorun varmı ? Bu sistemi almalımıyım ? Yardımcı olurmusunuz sistemi bu hafta içinde alıcaz ve kötü olmasını yada sorun çıkmasını falan istemiyoruz. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Bu sistemi alman daha iyi olacaktır. Ekran kartı daha iyi bir model. Topladığım yer eksenbilgisayar. Güvenilir bir yerdir. Montajı yapıyorlar bildirmeniz gerekli montaj istediğinizi. Seçtiğim monitör ideal giriş seviye bir gaming monitördür. 1ms tepkime süresi ve düşük input lag değeri ekstra bir artıdır. :)
upload_2016-12-15_20-33-22.png
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı