2500 TL Sistem Tavsiyesi Oyuncu

Berke Cem

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2014
Mesajlar
94
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler ben önceden çok konu açtım ama kendime hazırladım. Şimdi arkadaş da rica etti bana da bi yardımcı olabilirler mi diye. Monitör+işlemci fanı dahil 2500'ü geçmiycek şekilde (krediyle alacakmış) yardım ederseniz sevinirim. O da benim gibi oyun oynayacak. Kısacası oyuncu sistemi olacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur kardeş güzel bir sistem oldu alacak kişininde hoşuna gider diye düşünüyorum. Bu arada 70 TL de arttırdım. Oyun oynayacaksa A4 Tech Bloody V5 Multi-Core Gun3 Gaming Mouse - Vatan Bilgisayar bu mouse yi kalan 70 tl sinide vererek alabilir.

Ekran Alıntısı123.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer alırsan ikisi de taş gibi ama 4 gb ram az olur gibi sen genede biraz düşün iyice karar ver. Sonuçta her gün aldığımız bir şey değil.
NOT:Cümle sonlarına noktalama işaretleri koy gene koymamışsın.
 
Merhabalar arkadaşlar @Silinen üye'in sistemi gayet iyi olmuş Render konusundada felan gayet destekler Cuda çekirdeği çok iyi iş başarabilir fakat arkadaştaki sistemde tek eksik göze çarpan 4 GB Ram olmasıdır. Onun yerine Corsair Vengance 8 GB 1866MHz Kırmızı Soğutuculu RAM alırsan daha iyi performans sağlıyabilirsin. Son olarak arkadaştaki kasa yerine XİGMATEK ASGARD 382 600W kasasını alabilirsen %75 verimlilik sağlamaktadır.

@Ahmet Burak sisteminde ise anakart'ı M5A97 R2.0 yapabilirsen daha iyi olucaktır. Stabil çalışmasını sağlaman içinde Corsair Vengance 8 GB 1866MHz Kırmızı Soğutuculu RAM almanı öneririm. Son olarak arkadaştaki kasa yerine XİGMATEK ASGARD 382 600W kasasını alabilirsen %75 verimlilik sağlamaktadır. Fiyat düşeceği için GTX 770 ekliyebilirsen arkadaşa Render işlerinde ve oyun performansında kolaylık sağlıyabilirsin.

:)
 
Benim yaptığım sistemi mi yoksa @Silinen üye in yaptığı sistem mi?
NOT: Yazım kurallarına uygun bir şekilde yazmazsan 1 günlük ceza yiyebilirsin.
Şimdi benim yaptığım sistem oyun performansı ile senin yaptığın bilgisayarın oyun performansı bir olmaz. Ramlar genellikle apu sistemlerde önemlidir. Çünkü apu sistemlerin içindeki entegre grafik ram kullanarak çalışmaktadır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı