2500 TL Sistem Tavsiyesi

cxlean

Decapat
Mevcut PC özellikleri:

500 W PSU - ATX
2X4GB 1600 MHZ DDR3 RAM
AMD PHENOM II X4 925 2.8 GHZ
GİGABYTE GA-870A-UD3
WD 1 TB 7200 RPM HDD
ASUS STRİX R9 380 GDDR5 2 GB ( Not : Ekran kartı bir tanıdığımdan denemek için ödünç aldım. Ekran kartı olur der iseniz 2500 TL haricinde uygun fiyattan alacağım.)

2500 TL sistem tavsiyesi önerebilir misiniz? Eski kasa üzerinden PSU vs. iş yapacak parçalarını kullanabiliriz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD RYZEN 3 2200g yerine indirimde olan bir 1300x alınabilir ve 240gb ssd o kadar gerekli değil 120 yeterde artar. Onun dışında yerşey güzel olmuş eline sağlık.

AMD RYZEN 3 2200g yerine indirimde olan bir 1300x alınabilir.
Topladığım sitede iki işlemci arasında 100 TL fark var ve performans olarak çok çok büyük bir fark yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
240gb ssd o kadar gerekli değil 120 yeterde artar.
Alınabiliyorsa kesinlikle 240 GB alınmalı. 120 GB her kullanıcı için yeterli olmayabilir.

Kardeşim psu zaten 500w yetmez mi? Aynı kasa üzerine toplamak istiyorum. O şekilde bir sistem tavsiyesi yazabilirmisin. 120 gb sdd yeter.
Kasamın soğutma olarak sıkıntı yapacağını sanmıyorum. Hava sirkülasyonu iyi fan sayısı yeterli.

Kasanın modeli nedir? Hangi fanlar mevcut? Eğer kasa iyiyse değiştirmeye gerek kalmayabilir ancak eski bir modelse o da değiştirilmeli.

Arkadaşın dediği gibi eğer güç kaynağı verimliyse ve iyi kondisyondaysa kullanılabilir. Ben herhangi bir marka/model belirtmediğin için ve güç kaynağının eski bir güç kaynağı olduğunu düşündüğüm için sisteme direkt olarak 600W 80+ bir güç kaynağı koymakta fayda gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…